Αθηναΐς Νέγκα: Η προφητική ανάρτηση λίγους μήνες πριν από τον χωρισμό της
Showbiz

Αθηναΐς Νέγκα: Η προφητική ανάρτηση λίγους μήνες πριν από τον χωρισμό της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός λίγους μήνες μετά και ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν το παιδί τους.

Και μπορεί να μην έχει πολλές φωτογραφίες με τον Γιάννη στο Instagram της, όμως πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάιο έκαναν μια κοινή εμφάνιση σε παρουσίαση βιβλίου, όπου ανήρτησε φωτογραφία τους και έκανε μία προφητική ανάρτηση.

Η Αθηναϊς είχε γράψει τότε: «Εγώ και ο τυχερός σύζυγος βγαίνουμε ελάχιστα έξω. εγώ και ο τυχερός σύζυγος, έχουμε συνεπώς ελάχιστες κοινές φωτογραφίες. εγώ και ο τυχερός σύζυγος είμαστε ομάδα με καλές και κακές μέρες, δεν εχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα αλλά ελπίζω να έχει σχετική επιτυχία η συνύπαρξη και να μην μισήσουμε ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη είναι ανθρώπινη, ο,τι και όπως μπορεί ο καθένας. θα κρατήσω λοιπόν αυτές τις σπάνιες φωτό για κάθε ενδεχόμενο. κάθε ομάδα χρειάζεται στιγμιότυπα για την ιστορία της.από την παρουσίαση του βιβλίου της @mariapanagopoulou_ Το απωθημένο φυγείν αδύνατον που ήταν ο λόγος να βγούμε. διακρίνονται ποτά και το πως χαίρομαι με περίπου το τίποτα ενω ο τυχερός σύζυγος αγέρωχος, με χαρακτηριστική απάθεια και την έκφραση της ιώβειας υπομονής παρίσταται-ως πότε άραγε;»

Δείτε την ανάρτησή της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved