Showbiz

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τον κόσμο τον... πόνο της: «Τις τελευταίες μέρες με έχει πεθάνει»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σήμερα που πήγε στο κομμωτήριο για να φτιάξει τα μαλλιά της και να τα βάψει, αποκάλυψε στους followers της τους αφόρητους πόνους που έχει!

«Θα μοιραστώ μαζί σου τον πόνο μου κυριολεκτικά. Η μέση μου τις τελευταίες ημέρες με έχει πεθάνει. Μάλλον είναι λόγω της εγκυμοσύνης, δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αλλιώς.

Όσο μεγαλώνει η κοιλιά, τόσο πονάω απεριόριστα παντού όλη ημέρα», είπε η Ιωάννα Τούνη ψάχνοντας να βρει... κατανόηση και συμπαράσταση στους διαδικτυακούς της φίλους που συνήθως έχουν να της πουν έναν καλό λόγο και να την εμψυχώσουν αυτή την όμορφη αλλά συγχρόνως και δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης.

Λογικό, θα σκεφτεί μία έμπειρη μανούλα που έχει κάνει δύο και τρία παιδιά αφού όταν μένει μία γυναίκα έγκυος, αλλάζουν όλα πάνω της. Και φυσικά αυτές οι αλλαγές πολλές φορές είναι επίπονες για τις μέλλουσες μανούλες οι οποίες βέβαια ξεχνούν τα πάντα με το που κρατούν το μωρό τους αγκαλιά μετά τον τοκετό.

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη περιμένει μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου αγοράκι το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο τις πρώτες εβδομάδες του νέου χρόνου, δηλαδή μέσα στον Ιανουάριο του 2023.

Είναι γεγονός ότι προς το τέλος του δεύτερου τριμήνου της εγκυμοσύνης και τις πρώτες εβδομάδες του τρίτου και τελευταίου τριμήνου, οι αλλαγές στο σώμα μιας γυναίκας είναι τεράστιες με ό,τι αυτό μπορεί να συνοδεύεται. Η Ιωάννα Τούνη, παρά τον πόνο της, δεν δείχνει να έχει αλλάξει διάθεση αλλά χαίρεται κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης, φροντίζοντας φυσικά συγχρόνως να προσέχει και να περιποιείται τον εαυτό της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα αποκάλυψε η ίδια:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved