Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση για την τέταρτη επέτειο γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση για την τέταρτη επέτειο γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ένωσαν τις ζωές τους και μοιάζει σαν τίποτα να μην έχει αλλάξει ανάμεσά τους στο πέρασμα του χρόνου. 

Το ζευγάρι συνεχίζει να είναι ερωτευμένο και να γιορτάζει κάθε μέρα την ένωσή του με την ύπαρξη των δύο υπέροχων παιδιών του, του γιου του Μάξιμου και της μικρής Σιέννα που έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία του.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν παντρευτεί στις 6 Οκτωβρίου του 2018 στη Μύκονο παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Ο γάμος είχε γίνει σε εκκλησάκι στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο νησί και είχε ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Εκείνη την ημέρα, παρά τον δυνατό αέρα και το ελαφρώς τσουχτερό -για την εποχή- κρύο, το ζευγάρι είχε μοιραστεί με τους δικούς του ανθρώπους την πιο ευτυχισμένη του στιγμή.

Η Αθηνά Οικονομάκου, θέλοντας να γιορτάσει αυτή την τόσο όμορφη μέρα με την επέτειό της σήμερα για τέταρτη συνεχή φορά, ανέβασε δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες από τότε και έγραψε στη λεζάντα:

«6/10/18. I’ m yours. No refunds. Χρόνια μας πολλά μωρό μου».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί λίγο καιρό πριν και με πολιτικό γάμο καθώς περίμενε το πρώτο του παιδί, τον γιο του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την 4η επέτειο του γάμου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved