Ναταλία Γερμανού: Αυτά είναι τα δύο γεύματα που επιλέγει για να διατηρείται σε φόρμα
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Αυτά είναι τα δύο γεύματα που επιλέγει για να διατηρείται σε φόρμα

Η Ναταλία Γερμανού παρά τα 55 της χρόνια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, το οποίο διατηρεί όλο αυτό το διάστημα, προσπαθώντας μάλιστα να μην κάνει συνεχόμενες ατασθαλίες.

Η Ναταλία Γερμανού ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή και συστηματική γυμναστική. Άλλωστε, η ίδια είναι μια γυναίκα που προσέχει την εικόνα της και για αυτό αποτελεί μία από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες.

Στην καθημερινότητά της, προσπαθεί να γυμνάζεται όσες περισσότερες φορές μπορεί κάνοντας yoga ή pilates, ενώ συνδυάζει την προσπάθεια της με σωστή διατροφή.

Συνήθως, η παρουσιάστρια καταναλώνει σαλάτες, λαχανικά, πρωτεΐνες αλλά και πολλές βιταμίνες ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και για να διατηρείται σε φόρμα.

Η Ναταλία είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας μερικά γεύματα που επιλέγει στην καθημερινότητά της. Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, τα γεύματα αποτελούνται από σαλάτα με λαχανικά, λίγο cottage cheese κοτόπουλο και γλυκοπατάτες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved