Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο, οι μικρότητες στον χώρο και το... ένστικτο!
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο, οι μικρότητες στον χώρο και το... ένστικτο!

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, φέτος, πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο» όπου υποδύεται τον πατέρα της μοναχής Ελισάβετ, τον Λευτέρη.

Ο ίδιος, αποκαλύπτει όσα πρόκειται να δούμε στη σειρά, καθώς και τι τον γοητεύει στον ρόλο που καλείται να ενσαρκώσει...

Πώς είναι αυτή η περίοδος για εσάς;

Αυτή η περίοδος είναι λίγο φορτωμένη από δουλειά, αλλά είναι κάτι που το έχω συνηθίσει. Πρέπει να συνδυαστούν τα γυρίσματα κάποιας σειράς με τις πρόβες κάποιας παράστασης. Βέβαια, αυτό διαρκεί μέχρι να μπουν όλα σε μια σειρά.

Ο παραπάνω συνδυασμός, ύστερα από πολλά χρόνια διαδρομής, συνηθίζεται ή παραμένει εξοντωτικός;

Συνηθίζεται σαν ιδέα, αλλά, επειδή περνούν τα χρόνια και δεν έχεις τις αντοχές που είχες νεότερος, δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα. Τώρα, αισθάνομαι πια πιο κουρασμένος να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα σε σχέση με πριν από μερικά χρόνια. Το καλό, όμως, είναι ότι κάνω μια δουλειά που μου αρέσει και την αγαπάω, και στις περισσότερες συνεργασίες περνάω καλά.

Έχετε αισθανθεί ποτέ να μειώνεται η αγάπη που έχετε για τη δουλειά σας;

Έχω αισθανθεί για επιμέρους-πράγματα, όπως για τις μικρότητες που έχω συναντήσει στον χώρο, τα προβλήματα που υπάρχουν και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους καλλιτέχνες. Όλα αυτά, προσωρινά τουλάχιστον, σου κόβουν τα φτερά. Δεν ισχύει το ίδιο για τη δουλειά μου, την υποκριτική...

Πρωταγωνιστείτε στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο». Ποια στοιχεία σάς έκαναν να απαντήσετε θετικά;

Φέτος, ήθελα να κάνω δραματική σειρά, γιατί τα τελευταία χρόνια έκανα μόνο κωμωδίες και κάπου κουράστηκα να κάνω τα ίδια πράγματα συνέχεια. Επομένως, συζητούσα μόνο τις προτάσεις που είχαν το δραματικό στοιχείο. Η πρόταση που αφορούσε το «Μαύρο ρόδο» με άγγιξε και στην ιστορία του και στους συντελεστές. Έτσι, η ζυγαριά έγειρε προς τα εκεί.

Το «Μαύρο ρόδο» είναι μία πολυαναμενόμενη σειρά. Εσείς, από τα γυρίσματα που έχετε κάνει μέχρι τώρα, τι είναι αυτό που εισπράττετε;

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να βγάλω συμπεράσματα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Βλέπω ότι γίνεται μια καλή δουλειά, αλλά, επειδή η τηλεόραση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν είvαι τέχνη του ενός, για το αποτέλεσμα κρατάω πάντα μια επιφύλαξη. Τουλάχιστον μέχρι να αρχίσω να βλέπω το υλικό. Παρ’ όλα αυτά, ευελπιστώ ότι θα είναι μια καλή δουλειά και ότι θα σταθεί αντάξια της αναμονής και της προσμονής που δείχνετε κι εσείς και ο κόσμος. Όλοι το προσπαθούμε, αλλά πολλές φορές κάποια πράγματα δεν σου βγαίνουν, για λόγους που δεν ξέρεις. Στην προκειμένη περίπτωση, αισθάνομαι ότι έχουμε μια καλή χημεία, μία εξαιρετική ομάδα ηθοποιών και συντελεστών. Λογικά θα πάει καλά.

Το ένστικτό σας, μέχρι τώρα, σας έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει;

Δεν έχω καλό ένστικτο και για αυτόν τον λόγο δεν βασίζομαι πια πάνω του. Με έχει προδώσει πολλές φορές. Για παράδειγμα, υπήρχαν δουλειές που πίστευα ότι δεν θα πάνε καλά και πήγαν και το αντίστροφο.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved