Ανδριώτου- Μαρτίκας: Ο έρωτας... καλά κρατεί- Οι πρώτες φθινοπωρινές διακοπές και το απίθανο post!
Showbiz

Ανδριώτου- Μαρτίκας: Ο έρωτας... καλά κρατεί- Οι πρώτες φθινοπωρινές διακοπές και το απίθανο post!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο  Σπύρος Μαρτίκας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και όσο ο καιρός περνάει, οι δυο τους δένονται όλο και περισσότερο και κανείς δεν μπορεί να τους χαλάσει την ευτυχία τους. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και η αλήθεια είναι ότι μετά από το τέλος του Survivor, δεν κρύβονται ούτε λεπτό, ενώ τα κοινά τους στιγμιότυπα είναι πρωταγωνιστικά στα social media τους.

«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα δεν μας πτόησε Εγώ ερωτεύομαι σε βάθος χρόνου. Ερωτεύομαι τον χαρακτήρα του, κάποια μικρά πράγματα που θα κάνει. Θέλω χρόνο… Ερωτεύομαι τον άνθρωπο που γνωρίζω σιγά σιγά, όχι κατευθείαν», είπε πρόσφατα η Βρισηίδα Ανδριώτου για τη σχέση τους, η οποία έχει περάσει στο επόμενο στάδιο μιας και οι δυο τους μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Μεσσηνία, όπου και απολαμβάνουν τις πρώτες τους φθινοπωρινές διακοπές και μάλιστα δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν και μια υπέροχη φωτογραφία από βραδινή τους έξοδο, με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία. Μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε χαρακτηριστικά:«Οι άνθρωποι ξεχνούν από επιλογή και παύουν να αισθάνονται από συνήθεια !!»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved