Δανάη Παππά: Λατρεύει τη φύση και αυτή είναι η απόδειξη- Οι ποζες στην αιώρα και το υπέροχο χαμόγελο
Showbiz

Δανάη Παππά: Λατρεύει τη φύση και αυτή είναι η απόδειξη- Οι ποζες στην αιώρα και το υπέροχο χαμόγελο

Η Δανάη Παππά αγαπάει πολύ τη φύση και αυτό το Σαββατοκύριακο επέλεξε να χαλαρώσει λίγο παραπάνω και να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τα τελευταία χρόνια.

Η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί ήδη από την περασμένη σεζόν στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά "Σασμός" και η αλήθεια είναι ότι λατρεύει τον ρόλο της Θεοδώρας, τον οποίο και υποδύεται. Η ίδια αγαπάει πολύ τις εξορμήσεις, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και δημοσιεύει πολύ συχνά τόσο φωτογραφίες, όσο και βίντεο από την καθημερινότητά της, αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Δανάη Παππά αυτό το Σαββατοκύριακο επέλεξε να πραγματοποιήσει μια εξόρμηση στη φύση και δεν δίστασε να ποστάρει και μερικά στιγμιότυπα από την φθινοπωρινή της εξόρμηση. Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Στις πιο ωραίες μας στιγμές συνήθως δεν είμαστε φτιαγμένοι, με προσεγμένα ρούχα, χτενισμένα μαλλια και άψογο μεικαπ.. Και αυτή ειναι η ομορφιά της στιγμής.. 😉 Όσο για το τελευταίο βίντεο.. αφήστε με εκεί και φέρτε με πισω ΠΡΙΝ ξεκινήσουν τα χιόνια"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved