Ιλένια Ουίλιαμς: «Ξέραμε ότι ο μπαμπάς μου θα έχει αυτήν την κατάληξη»
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: «Ξέραμε ότι ο μπαμπάς μου θα έχει αυτήν την κατάληξη»

Σχεδόν 1,5 μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά στο After Dark.

Η νεαρή τραγουδίστρια συγκινημένη αναφέρθηκε στον αγαπημένου της πατέρα ενώ εξηγεί ότι ήταν προετοιμασμένη για το «φευγιό» του.

«Κάνεις ότι δεν το περιμένεις ποτέ αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και έπειτα. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα. Ήθελε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και αυτό κάνουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό κάνουμε», λέει, μεταξύ άλλων, η Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 21 Αυγούστου μετά από δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, σε ηλικία 73 ετών.

Άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος είχε ζητήσει τόσο από τους γιατρούς όσο και από την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του, η οποία όλο και επιδεινωνόταν.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ένιωθε μεγάλη κόπωση και δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Στον αγώνα που έδινε ο τραγουδιστής ήθελε ελάχιστους φίλους στο πλευρό του, που του έδιναν δύναμη και κουράγιο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved