Δανάη Μπάρκα: «Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας»

Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μας για τρίτη χρονιά και το χαμόγελό της σκορπίζει αισιοδοξία.

Το κορίτσι που μας λέει κάθε πρωί «καλημέρα», η κόρη της αγαπημένης ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, μίλησε για την οικογένειά της, φυσική και τηλεοπτική, εξηγεί πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια, ενώ δηλώνει σίγουρη ότι ένα πλατύ χαμόγελο μπορεί να λύσει τα πάντα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά μάς λες «καλημέρα», κάτι όχι τυχαίο. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το συστατικό της επιτυχίας σου;

Κατ' αρχάς δεν είναι επιτυχία «μου». Είναι μια ωραία πορεία μιας μεγάλης ομάδας που είχε και αλλαγές και αφίξεις και κάνουμε κάθε ημέρα αρκετή δουλειά όλοι μας. Τα εύσημα πρέπει να δίνονται πάντα για να μπορώ το βράδυ να κοιμάμαι ήσυχη. Αξίζει η αναφορά στους υπόλοιπους ανθρώπους που απαρτίζουν το «Πάμε Δανάη» μπροστά από τις κάμερες, στους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, στη συντακτική ομάδα, στους μοντέρ, στην αρχισυντάκτρια, σε όλους. Φυσικά και στο κανάλι που αποφάσισε να δώσει όντως χρόνο και βήμα σε ένα πρόσωπο που δεν είχε εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση με τέτοιο ρόλο, το πίστεψε, και μαζί το παλεύουμε όλοι για τρίτη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Από πού αντλείς αυτή τη θετικότητα και τη λάμψη;

Σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό το σχόλιο. Ελπίζω όντως αν κάτι μένει από εμένα, να είναι η θετική ενέργεια. Δεν είμαι πάντα έτσι. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά τον περισσότερο χρόνο προσπαθώ να έχω ένα βαθύ χαμόγελο και να το μοιράζω όπου μπορώ. Υπάρχει κάτι ωραιότερο από χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω μας; Όχι. Άρα παλεύω να το κάνω κι εγώ ή να είμαι αφορμή στους κοντινούς μου για να χαμογελούν. Μου αρέσει. Μπορεί να είναι κάποιες στιγμές πιεστικό, αλλά στο τέλος νιώθω στην πραγματικότητα καλά. Δεν υπάρχει μυστικό, παρά μόνο μια φύσει και θέσει αισιόδοξη πλευρά που θέλω να σκορπίζεται.

Όσο και να σε αγαπούν οι περισσότεροι, έχεις ακούσει και τοξικά σχόλια, ακόμα και για την εμφάνισή σου. Πώς τα διαχειρίστηκες;

Είναι σαν να μην τα άκουσα. Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας του ανθρώπινου μυαλού. Δεν "εννοώ ένα αυστηρό σχόλιο ή μια παρατήρηση - που αυτά μπορεί να κάνουν καλό. Μιλώ φυσικά για κακεντρέχειες ανθρώπων πίσω από τα πληκτρολόγια. Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω και να «μπλεχτώ» σε ίντριγκες με κάποιον που βρίσκει χρόνο και τον σπαταλάει, προκειμένου να ρίξει λάσπη σε ένα τρίτο πρόσωπο. Αν κάποιος δεν μας αρέσει, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη μας αρέσουν όλοι, δεν τον βλέπουμε, δεν τον ακολουθούμε, δεν ασχολούμαστε.

Νιώθεις πλέον ότι στο πρωινό έχει βρει τον βηματισμό σου ή είχες στην πρεμιέρα το ίδιο άγχος με την πρώτη φορά;

Το ίδιο ακριβώς. Και κάθε ημέρα έχω. Είναι μεγάλη τιμή να μας επιλέγει ο κόσμος για συντροφιά, οπότε φυσικά και ονειρεύομαι το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο και να καθρεφτίζεται ο σεβασμός με τον οποίο κάνουμε αυτή την εκπομπή. Πάντα θα έχω άγχος με ό,τι καταπιάνομαι και αφορά τον κόσμο.

Σου λείπει η υποκριτική;

Δεν μου λείπει, γιατί έκανα την «Ουρανία» μου, τον μονόλογό μου πριν από λίγους μήνες και ίσως την ξανακάνουμε και φέτος. Χρονικά θα ήταν ακατόρθωτο κάτι άλλο. Αν ήμουν μέρος μιας παράστασης, δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω και θα ήταν φοβερά εγωιστικό εκ μέρους μου προς τους συντελεστές και προς το κοινό να το κάνω αυτό. Άρα, αντ' αυτού, πηγαίνω να δω θέατρο και γεμίζω τον χρόνο μου με παραστάσεις για να ξεχνιέμαι.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved