Βίκυ Καγιά: Οι σπάνιες φωτογραφίες της από επίδειξη μόδας σε ηλικία 23 ετών
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Οι σπάνιες φωτογραφίες της από επίδειξη μόδας σε ηλικία 23 ετών

H Bίκυ Καγιά είναι υπέροχη, κάτι που μας το δείχνει κάθε φορά και με το παραπάνω, μιας και κάθε της νέο ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μοναδικό. 

Η ίδια είναι ίσως η πιο διάσημη Ελληνίδα fashion expert, με το κοινό να την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα ανά τα χρόνια και να την παρακολουθεί, στηρίζοντάς την σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Βίκυ Καγιά είναι υπέροχη και φέτος έχει διπλό ρόλο στην τηλεόραση, με δυο project που φυσικά αφορούν τη μόδα, μιας και είναι ένας τομές που η ίδια τον γνωρίζει όσο κανένας άλλος. Η ίδια παρουσιάζει τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM και παράλληλα καθημερινά την παρακολουθούμε μέσα από το Shopping Star, την εκπομπή μόδας που συνεχίζεται για έβδομη σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαμβάνουμε και πολλές φορές ακολουθούμε κατά γράμμα τις στυλιστικές της συμβουλές.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 14 συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Στη διάρκεια της πορείας της στο modeling ταξίδεψε σε όλες τις πρωτεύουσες της μόδας όπως το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και συνεργάστηκε με διάσημους οίκου μόδας, φωτογράφους και στιλίστες.

Πρόσφατα μάλιστα, δημοσιεύτηκαν μια σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνει σε επίδειξη μόδας, όταν ήταν μόλις 23 ετών.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα στιγμιότυπα που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved