Δανάη Μπάρκα: «Οι γονείς μου με προστάτευαν πολύ προκειμένου να μη θεοποιήσω την κατάσταση»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Οι γονείς μου με προστάτευαν πολύ προκειμένου να μη θεοποιήσω την κατάσταση»

Η Δανάη Μπάρκα από την στιγμή που παρουσίασε τον… εαυτό της απέκτησε φανατικό κοινό, οι οποίοι την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Η παρουσιάστρια έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και για το Instagram

Πόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μητέρα σου, Βίκυ Σταυροπούλου, στον επαγγελματικό σου προσανατολισμό;

Δεν το γνωρίζω αυτό αντικειμενικά. Έλεγα από πολύ μικρή ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και είχα μια τάση στην επικοινωνία πριν καν γίνει και η μητέρα μου. Θα μπορούσα, λοιπόν, να πω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο, θα μπορούσα να πω ότι είναι μια κοινή και συνάμα εντελώς ξεχωριστή «ανάγκη» και των δυο μας να γινόμαστε ένα με τους θεατές - και πλέον εγώ με τους τηλεθεατές. Η επικοινωνία είναι η αρχή των πάντων. Να μιλάς, να γελάς, να μοιράζεσαι. Είτε σε μια σκηνή, αν αυτό είναι η τάση σου, είτε στην οθόνη. Σίγουρα, όμως, το ότι έβλεπα τη μαμά μου σε ένα κατάμεστο θέατρο και τους θεατές να γελούν με την ψυχή τους και να της δίνουν τόση αγάπη, είναι μια εικόνα χαραγμένη στο μυαλό μου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και αν ήταν μπροστά από την εποχή της... Ήταν η γυναίκα που έβαλε τη σφραγίδα της στην τηλεόραση κόντρα στο μέχρι τότε τηλεοπτικό πρότυπο. Ίσως η πρώτη plus size πρωταγωνίστρια σειράς. Τι θυμάσαι εσύ από τότε;

Όχι παρά πολλά, γιατί ήμουν μικρή κι επίσης με προστάτευαν πολύ προκειμένου να μη θεοποιήσω την κατάσταση. Θυμάμαι την αγάπη που εισέπραττε και τις αγκαλιές. Χωρίς καμία ταμπέλα. Δεν θυμάμαι να της λένε «Μπράβο, plus size Βίκυ», θυμάμαι να της λένε «σε αγαπάμε, Βίκυ»... Οι ταμπέλες, αν και 20 χρόνια μετά, ίσως τώρα μας απασχολούν περισσότερο από τότε. Το «Είσαι το ταίρι μου» ήταν όντως μία από τις ωραιότερες δουλειές της τηλεόρασης και αξίζουν συγχαρητήρια στον σεναριογράφο και στο φανταστικό καστ.

Κι εσύ, πάντως, είσαι πρότυπο, μέσα από το Instagram. Πώς το έχτισες;

Δεν έχτισα κάτι, γιατί απλούστατα δεν το είχα στο μυαλό μου. To Instagram ήρθε εκ παραδρομής λόγω εποχής. Είχαν όλοι, έκανα κι εγώ. Αυτό είναι όλο. Από εκεί και πέρα, δημιουργήθηκε μια υπέροχη κοινότητα με πολλά κορίτσια και αγόρια που γίναμε παρέα. Ανταλλάσσουμε ιδέες, συνήθειες, προβλήματα κι όλα γίνονται πιο εύκολα. Το αγαπάω το Instagram και ακόμα περισσότερο όλους εκείνους, που, χωρίς να γνωριζόμαστε, μου εμπιστεύονται τα θέματά τους. Τα τελευταία χρόνια περνάμε δύσκολα όλοι μας. Είναι ωραίο, αν κάποιοι έχουμε βήμα, να το αξιοποιούμε λέγοντας κάτι χρήσιμο ή καλό από το να εντείνουμε τους διαχωρισμούς, την κριτική και την αγένεια.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved