Δανάη Μπάρκα: «Η συντροφικότητα υπάρχει ευτυχώς πάντα στη ζωή μου»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Η συντροφικότητα υπάρχει ευτυχώς πάντα στη ζωή μου»

Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μας για τρίτη χρονιά και το χαμόγελό της σκορπίζει αισιοδοξία.

Η Δανάη Μπάρκα σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε αν έχει σκεφτεί την οικογένεια και τα παιδιά.

Πολλές φορές η προσωπική σου ζωή βρέθηκε στο επίκεντρο. Πώς αντιδράς στα δημοσιεύματα;

Δεν αντιδρώ δημόσια. Γελάμε, κάνουμε χιούμορ και τίποτα παραπάνω.

Αυτό το διάστημα απολαμβάνεις τη συντροφικότητα;

Η συντροφικότητα υπάρχει -ευτυχώς- πάντα στη ζωή μου. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, που έχω μια ισχυρή ομάδα φίλων δίπλα μου, που με συντροφεύουν σχεδόν σε όλες τις τρέλες που θέλουμε να κάνουμε. Η συντροφικότητα είναι απαραίτητη, κατά τη δίκη μου άποψη φυσικά, για να κυλά η ζωή όμορφα. Με ό,τι αυτό σημαίνει

Έχεις σκεφτεί την οικογένεια και τα παιδιά;

Το έχω σκεφτεί, χωρίς να με αγχώνει στην πραγματικότητα. Είναι κάτι που θέλω να μου συμβεί, όταν βρεθεί σ άνθρωπος που θα γελάμε, θα ονειρευόμαστε και θα το θέλουμε.

Αν και έχεις μιλήσει πολλές φορές για τον Χρηστό Χατζηπαναγιώτη, νιώθεις την ανάγκη να του δείχνεις την αγάπη σου ακόμη και μέσα από τις συνεντεύξεις;

Νιώθω την ανάγκη να δείχνω σε όσους αγαπώ ότι τους αγαπώ πάντα και παντού. Ο Χρηστός είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω συναντήσει κι εύχομαι όλοι στη ζωή τους να βρουν τον δικό τους «Χρήστο» και να γελούν, να λένε αλήθειες, να αγαπιούνται και να συμπορεύονται.

Πώς ήταν να μεγαλώνεις σε μια διαφορετική οικογένεια;

Όλες οι οικογένειες είναι διαφορετικές. Δεν είμαστε εμείς. Απλά για τα τότε χρόνια (1999) το να ζήσει μια μαμά και να μεγαλώσει το παιδί της με τον καλύτερό της φίλο ίσως ήταν πιο σπάνιο. Αγαπώ την οποιαδήποτε μορφή οικογένειας. Όποια μικρή ομάδα δημιουργείται, προκειμένου να περάσει τη ζωή του ο ένας με τον άλλο, με συγκινεί. Είτε υπάρχει παιδί, είτε όχι. Είναι σπουδαίο πράγμα το «μαζί» και ακόμα σπουδαιότερο η συντροφικότητα. Ένα παιδί αυτό χρειάζεται. Αγάπη, αλήθεια, φροντίδα και τραγούδια. Εγώ αυτά είχα και ήμουν τρισευτυχισμένη.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved