Γιώργος Σουξές: «Έκλαιγα από χαρά, ήταν πολύ συγκινητικό»
Showbiz

Γιώργος Σουξές: «Έκλαιγα από χαρά, ήταν πολύ συγκινητικό»

Η υποκριτική ήταν για τον Γιώργο Σουξέ μονόδρομος!

Με το πείσμα και την αφοσίωσή του κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα πολύπλευρο ηθοποιό, που διαθέτει το ταλέντο να παίζει όλα τα είδη του θεάτρου με μεγάλη ευκολία και να μεταπηδά με εντυπωσιακή δεξιοτεχνία από την κωμωδία στο δράμα.

Χάρη στην εξαιρετική υποκριτική του ικανότητα έλαμψε και συνεχίζει να λάμπει κάτω από τα φώτα της ράμπας και τους τηλεοπτικούς προβολείς μαγεύοντας το κοινό και αγγίζοντας τις καρδιές τους.

Μετά από τρία χρόνια ο αγαπημένος ενωμοτάρχης στις «Άγριες Μέλισσες», φέτος μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές ως καφετζής στον «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

«Είχα αποφασίσει ότι αν αναγκαζόμουν να κάνω μια άλλη δουλειά, δεν θα συνέχιζα να είμαι ηθοποιός. Έλεγα ότι ο ηθοποιός πρέπει να είναι ταγμένος σε αυτό. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να έχω και ένα μαγαζί που να φτιάχνει π,χ. γλυκά. Δεν το κατηγορώ, απλά εγώ δεν θα μπορούσα, θα ήθελα να είμαι προσηλωμένος σε ένα από τα δυο. Ευτυχώς όμως δεν συνέβη. Μόνο όταν ήμουν νέος, επειδή δεν είχα δουλειά και δεν ήμουν γνωστός έκανα τον κλόουν σε πάρτι. Δεν έφυγα πολύ από το είδος μου. Έμαθα και πράγματα για τη δουλειά μου παίζοντας όχι απέναντι αλλά μέσα στους ίδιους τους θεατές»

Έχετε κάποιο παράπονο από την καριέρα σας;

«Είμαι πολύ προσγειωμένος. Ζούμε σε μικρή χώρα, η αγορά περιορισμένη και δεν θα μπορούσαν να είναι όλοι οι πρωταγωνιστές Δεν έχω παράπονο. Ενδεχομένως θα είχα αν γεννιόμουν στην Αμερική. Εκεί, αρκετοί πήγαν να το παλέψουν αλλά ελάχιστοι έως κανένας δεν τα κατάφερε. Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό»

Για να είναι κάποιος σπουδαίος ηθοποιός πρέπει να είναι και σπουδαίος άνθρωπος;

«Δυστυχώς πιστεύω πως όχι. Μπορεί να έχεις το χάρισμα να τραγουδάς εξαιρετικά και να είσαι παλιάνθρωπος... Το καλό θα ήταν να είσαι και καλός άνθρωπος, αλλά δεν συμβαδίζουν πάντα αυτά»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος αλλά αποφυλακίστηκε. Πώς το κρίνετε αυτό;

«Αφού υπάρχει ο νόμος που σου δίνει το δικαίωμα μέχρι την Έφεσή σου να είσαι έξω το δέχομαι. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκατσε καλά, στενοχωρήθηκα. Από την άλλη το καταλαβαίνω. Λόγω όμως των αδικημάτων ήταν ένα χαστούκι για την κοινωνία, ασχέτως αν ήταν νόμιμο»

Ποιο είναι το πιο συγκινητικό χειροκρότημα που έχετε λάβει μέχρι σήμερα;

«Δεν ήταν χειροκρότημα, απλά εγώ το ένιωσα έτσι. Ένα βράδυ με είχε καλέσει ένα συνάδελφος στο μαγαζί που τραγουδούσε και την ίδια στιγμή προβαλλόταν σας «Άγριες Μέλισσες» μια πολύ ωραία σκηνή που είχα κάνει με την κα Αλεξανδράκη. Όταν λοιπόν κάποια στιγμή άνοιξα το κινητό μου είδα ότι έγραφαν καταπληκτικά λόγια για μένα και για αυτή m σκηνή. Οι άλλοι όλοι γέλαγαν γύρω μου και εγώ έκλαιγα από χαρά. Ήταν πολύ συγκινητικό», λέει ο ηθοποιός στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved