Ευαγγελία Μουμούρη: «Μου αρέσει πολύ το φλερτ, χρησιμοποιώ το χιούμο. Αυτός είναι ο τρόπος που έχω»
Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: «Μου αρέσει πολύ το φλερτ, χρησιμοποιώ το χιούμο. Αυτός είναι ο τρόπος που έχω»

Την Ευαγγελία Μουμούρη την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Δέσποινας Παπαχρήστου στη σειρά του Star, «Τρία Μίλια» και τον Τόνυ Δημητρίου στον ρόλο του Τίμου. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, οι οποίοι την έχουν λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει κατά καιρούς υποδυθεί σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Ευαγγελία Μουμούρη και ο Τόνυ Δημητρίου πρωταγωνιστούν και στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Star "Τρία Μίλια" και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν ακόμα να ζήσουν πολλά πράγματα σαν ζευγάρι. Οι δυο τους παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με το φλερτ και τον ρόλο που παίζει στη ζωή τους, ενώ παράλληλα έκαναν λόγο για την απιστία και το πώς μπορούν να τη διαχεριστούν στην καθημερινότητά τους.

Ο Τίμος και η Δέσποινα Παπαχρήστου που υποδύεστε στην καθημερινή σειρά του Star Τρία μίλια φαίνεται ότι έχουν πολλά να ζήσουν ακόμη στη δεύτερη σεζόν.

Τόνυ: Ο Τίμος είναι ένας δήμαρχος ο οποίος εμπλέκεται με διάφορα, έχει πάρε-δώσε με ανθρώπους της νύχτας και της μαφίας. Πέρα από τα καθήκοντα του δημάρχου, έχει ένα μαγαζάκι δικό του, ένα «παραμάγαζο», και συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν πρέπει. Ο φετινός κύκλος ξεκινάει όταν ανακαλύπτει πως η γυναίκα του, η Δέσποινα, έχει ένα φλερτ με τον δάσκαλο της κόρης τους.

Ευαγγελία: Ε, ναι, έχω ένα φλερτ. Η Δέσποινα ερωτεύεται τον Κυριάκο, ο οποίος είναι περίπου στην ηλικία της κόρης της, λίγο μεγαλύτερος.

Τόνυ: Όταν το ανακαλύπτει ο Τίμος, βάζει κάποιους μπράβους και τον κάνουν μαύρο στο ξύλο.

Ευαγγελία: Σε αυτή την ηλικία, και μάλιστα στην κοινωνία ενός νησιού όπου ζει, η Δέσποινα δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μπορείνα τη φλερτάρει κάποιος. Έχει ξεχάσει το φλερτ, το παιχνίδι, έχει απαρνηθεί όλα τα όνειρα για την Τέχνη -είναι ζωγράφος- και έχει αφοσιωθείστην οικογένεια. Οπότε τα αλλάζει όλα.

Θα μάθει την εμπλοκή του συζύγου της;

Τόνυ: Υποψιάζεται τον Τίμο, αλλά δεν είναι και σίγουρη.

Ευαγγελία: Ο Κυριάκος θα της πει τις υποψίες του και θα φύγει για την Αθήνα. Για κάποιους λόγους, θα πάει και η Δέσποινα στην Αθήνα και εκεί ξαναβρίσκονται. Αλλά αποκαλύψαμε πολλά!

Στις μικρές κοινωνίες, όπως είπες, Ευαγγελία, το φλερτ είναι δύσκολο. Στο Χαλάνδρι όπου μένεις;

Ευαγγελία: Εμένα μου αρέσει πολύ το φλερτ, χρησιμοποιώ το χιούμορ, είναι
ο μοναδικός τρόπος που έχω. Έχω αρκετά χρόνια σχέση, συνεπώς λείπω πολλά χρόνια από το φλερτ. Δεν ξέρω πια πώς γίνεται! Μου αρέσει να δέχομαι φλερτ. Δεν κάνω το πρώτο βήμα, αλλά εμπιστεύομαι τη φύση, που λέει ότι η ενέργεια μιας γυναίκας είναι αρκετή ώστε το πρώτο βήμα να το κάνει ο άλλος. Οι άνθρωποι που είναι να βρεθούν είτε ερωτικά είτε φιλικά θα έρθουν κοντά.

Τόνυ, πώς αντιδράς στην απιστία; Φαντάζομαι όχι όπως ο ρόλος σου.

Τόνυ: Ασφαλώς και όχι. Αποδέχομαι την απιστία, μπορώ να δεχτώ τα πάντα. Πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να έχει μια αδύναμη στιγμή. Είναι εύκολο, έχεις βγει, έχεις πιει τα ποτά σου... Φυσικά έχω συγχωρήσει σύντροφό μου. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η παράλληλη σχέση. Προσωπικά, συνήθως συγκατοικώ, οπότε δεν κάνω one night stands. Αλλά μπορεί να συμβεί, ποτέ μη λες «ποτέ».

Πόσο καιρό έχετε μείνει χωρίς να είστε ερωτευμένοι;

Τόνυ: Έχω μείνει και πάνω από έναν χρόνο. Δύσκολα ερωτεύομαι. Μπορεί να ενθουσιαστώ, αλλά ο έρωτας, και ειδικά μετά από κάποια ηλικία, περνάει από πολλά φίλτρα.

Ευαγγελία: Στο παρελθόν το ζούσα λίγο μόνη μου. Ενθουσιαζόμουν. Και δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη και την τέταρτη, μη σου πω. Εγώ ερωτεύομαι κουβέντες, ματιές, συμπεριφορές απέναντι στους άλλους. Οπότε όλα αυτά δεν μπορεί να έρχονται με την πρώτη ματιά. Παλιότερα, λοιπόν, το ζούσα -ή ερχόταν
ή έφευγε- αλλά με γέμιζε όλο αυτό. Ο ενθουσιασμός που ένιωθα με, βοηθούσε στη ζωή μου.

Τα τελευταία χρόνια ο ενθουσιασμός παραμένει χάρη στον σύζυγό σου, Αλέξανδρο Μαμμόπουλο.

Ευαγγελία: Ακριβώς. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ο καλύτερός μου φίλος, ο συμπαραστάτης μου, ο άνθρωπος που θαυμάζω, ένας ακέραιος άνθρωπος. Τον θέλω στη ζωή μου, είτε είμαστε ερωτικά μαζί είτε δεν είμαστε. Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης, είμαστε πάνω από 13 χρόνια μαζί.

Και μένετε σε ένα σπίτι με την κόρη του, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Ευαγγελία: Είναι η κόρη μας. Την έχω μεγαλώσει τη Μαρίνα. Τη γνώρισα στα 9 της και είναι πλέον 23. Τον γονεϊκό ρόλο δεν τον ζήτησα ποτέ εγώ, εκείνη μου τον έδωσε. Είναι ένα παιδί που έχουμε περάσει μαζί εφηβείες, Πανελλήνιες. Και κάποια στιγμή μάς ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός. Έκανα τα πάντα να την αποτρέψω, αλλά δεν τα κατάφερα. (Γελάει.) Η περηφάνια που έχω για αυτό το παιδί βασίζεται στο ότι εξελίσσεται συναισθηματικά, νοητικά, κοινωνικά πολύ ραγδαία...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved