Κώστας Κωστόπουλος: Ποινική δίωξη κατά του πρώην σκηνοθέτη της σειράς του Alpha, Σασμός
Showbiz

Κώστας Κωστόπουλος: Ποινική δίωξη κατά του πρώην σκηνοθέτη της σειράς του Alpha, Σασμός

 Ποινική δίωξη για βιασμό άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του πρώην σκηνοθέτη της σειράς, Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Κώστας Κωστόπουλος είχε κληθεί από τον εισαγγελέα το περασμένο καλοκαίρι και είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς για βιασμό το 2010 που του καταλογίζει η ηθοποιός, ενώ είχε προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος της.

Η ανακοίνωση του συνηγόρου του Κώστα Κωστόπουλου

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου σκηνοθέτη, Νίκος Βιτώρος, με δήλωσή του αναφέρει: «Ο Κώστας Κωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ήδη, σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού, που έχουν συνεργασθεί με τον κ. Κωστόπουλο, έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του.

Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια. Είναι αυτονόητο ότι από την πλευρά μας δεν θα δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης. Θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε την διαδικασία, διαχωρίζοντας την πραγματική απονομή της δικαιοσύνης από την εκμετάλλευση της μέσω της ευκαιριακής δημοσιότητας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved