Ο Ζερόμ Καλούτα στο gossip-tv: «Τα Νούμερα είναι απελευθέρωση γιατί παίζουμε κομμάτι του εαυτού μας»
Showbiz

Ο Ζερόμ Καλούτα στο gossip-tv: «Τα Νούμερα είναι απελευθέρωση γιατί παίζουμε κομμάτι του εαυτού μας»

Με πληθωρική προσωπικότητα, πολυτάλαντος, γεμάτος ενέργεια και με ένα αστείρευτο χιούμορ που τονώνει κάθε χορδή σου! 

Η Τέχνη για εκείνον είναι πνοή, είναι πηγή ζωής, είναι κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του. Με ευγένεια και πάντα χαμογελαστός, ο Ζερόμ Καλούτα είναι ο άνθρωπος που ήρθε κι έδεσε σε αυτό τον «θίασο» που λέγεται «Νούμερα» και που κάθε Παρασκευή περιμένεις πώς και πώς να γίνεις κι εσύ κομμάτι τους!


Ο ρόλος του Ζερόμ στα Νούμερα, ξεκλειδώνει πονεμένες ιστορίες γεμάτες συγκίνηση, ερωτισμό αλλά και… καψούρα! Και το κάνει καλά, το κάνει πολύ καλά… αφού ο άνθρωπος αυτός έχει ένα βιογραφικό γεμάτο σπουδαίες συνεργασίες που καθεμιά από αυτές έβαλαν ένα ακόμη λιθαράκι σε αυτό που εκείνος έχει ορίσει… καλλιτεχνία!

Καθίσαμε σε ένα απόμερο τραπεζάκι στη Μάντρα, εκεί οπού πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς «Τα Νούμερα» και μιλώντας μαζί του, ήταν σαν τον ήξερα χρόνια αν και πρώτη φορά τον γνώριζα.

Τι είναι για τον Ζερόμ Τα Νούμερα;

«Τα Νούμερα για μένα είναι μια σπουδαία καλλιτεχνική στιγμή αρχικά σε ότι έχει να κάνει με αυτό που δημιουργούμε. Είναι μια στιγμή που μπορεί ο καθένας από εμάς να παίξει κάποιον άλλον αλλά παράλληλα κι ένα κομμάτι του εαυτού του. Δεν είναι εύκολο, ξέρεις, να παίζεις τον εαυτό σου αλλά εμείς αυτό κάνουμε και υπερασπιζόμαστε τις ιδιότητές μας και το όραμα του Φοίβου. Ο Φοίβος αυτό το όραμά του, το έχει μοιράσει σε όλους μας και έχουμε όλοι μας μικρά οράματα.

Αυτό είναι ιδανική πάσα για να κάνεις πράγματα καλλιτεχνικά αλλά είναι και ιδανική η συνθήκη… Πώς να στο πω; Αν δεν έπαιζα στα Νούμερα, αν δεν ήμουν εδώ και το έβλεπα στην τηλεόραση θα μου έλειπε και θα έλεγα «Πω πω πω, πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί». Αυτό είναι το στοίχημα που έχει κερδηθεί. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, πολλά που θέλουμε να δείξουμε. Είναι μια κατάσταση, η οποία περιγράφει το τώρα και κάτι πιο παλιό. Βλέπεις ανθρώπους καθημερινούς με τους οποίους μπορείς να ταυτιστείς»

Έχει μυθοπλασία, σάτιρα, συγκίνηση, ερωτισμό, αυτοσαρκασμό και ένα ακόμη συν είναι ότι ο Φοίβος έχει καταφέρει να «παντρέψει» και το παλιό είδος μουσικής, το οποίο παραμένει κλασσικό και αγαπημένο με το νεότερο. Τα Νούμερα «τσαλακώνονται» πολύ, πόσο απελευθερωτικό είναι αυτό;

«Είναι απελευθέρωση γιατί παίζουμε κομμάτι του εαυτού μας. Εγώ θεωρώ ότι το «πάντρεμα» που λες είναι και δεν είναι. Η μουσική έχει μια ελευθερία και μια ενότητα οπού μπορούν να συναντηθούν δρόμοι, πολιτισμοί, λαοί. Η μουσική μπορεί να ενώσει τον κόσμο με έναν τρόπο πολύ μοναδικό. Συναισθηματικά δηλαδή μπορεί να ενώσει κόσμους που λες… αποκλείεται. Η μουσική είναι η απόλυτη αφορμή και αυτός είναι ο δρόμος που ακολουθούμε, αυτή είναι δικιά μας ιστορία εδώ και του Φοίβου και των καλλιτεχνών»

Η πρόταση πώς ήρθε για τα Νούμερα;

«Αρχικά ο Φοίβος δούλευε αυτήν την ιδέα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποια στιγμή μου είχε πει κάτι, το οποίο δεν ήξερα με τι είχε να κάνει. Κι επειδή του αρέσει το sitcom, είδε πράγματα, τα οποία τον ενέπνευσαν προς μια κατεύθυνση και κάποια στιγμή με ειδοποίησαν να κάνω ένα δοκιμαστικό για τα Νούμερα, οπού με περίμενε ο ρόλος του μπαρμπέρη.

Συνήθως τα μπαρμπέρικα σε έναν μικρόκοσμο, τι είναι; Σημείο αναφοράς…

«Βέβαια. Εμείς εκεί μέσα ξέρουμε τα πάντα. Έρχονται για να λένε τον πόνο τους. Ο Σπύρος (Γραμμένος) κουρεύει, εγώ όχι (γελάει) και είναι ένα μέρος, οπού επειδή πηγαίνεις και χαλαρώνεις, μπορείς και εξομολογείσαι…»

Με την Κίρμπη τι θα γίνει…

«Κι εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με την Κίρμπη. Έχω μια αγωνία αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Θα γίνω καλύτερος; Κάπως θα την καταφέρω, κάτι θα γίνει… το δουλεύω και πού θα μου πάει…»

Εκτός από τα Νούμερα ο Ζερόμ Καλουτά, στα τέλη του Νοέμβρη ξεκινά με τον Θανάση Αλευρά την παράσταση του στο Vox ενώ παράλληλα αρχίζει να γράφει τα καινούργια του τραγούδια για έναν δίσκο που έρχεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved