Πάντζας: «Μαζί με την αγάπη που έχω για την γυναίκα μου, ήταν και η αγάπη για την μητέρα μου»
Showbiz

Πάντζας: «Μαζί με την αγάπη που έχω για την γυναίκα μου, ήταν και η αγάπη για την μητέρα μου»

Ο Γιώργος Πάντζας είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Ο ίδιος κατάφερε από τα πρώτα του κιόλας βήματα να ''χτίσει'' μια τεράστια καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, ενώ το κοινό τον έχει συνδυάσει με κωμικούς ρόλους.

Ο Γιώργος Πάντζας μίλησε για την Τζένη Καρέζη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στην γυναίκα του.

Είχατε κάποια δύσκολη στιγμή να διαχειριστείτε πριν βγείτε στην σκηνή;

Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, η μεγαλύτερη αγάπη που ένιωσα και την νιώθω τώρα μαζί με την αγάπη που έχω για την γυναίκα μου τα παιδιά μου και τα I εγγόνια μου, ήταν η αγάπη για την μητέρα μου. Το 1974 μέσα σε 9 μήνες έφυγε από τη ζωή. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα που είχα υποστεί. Άλλαξε η ζωή μου με τον χαμό της. Τότε ήμουν στον θίασο Βλαχοπούλου - Πάντζα στο θέατρο Ρεξ. Την πρώτη μέρα δεν πήγα στο θέατρο αλλά την δεύτερη ημέρα πήγα. Νόμιζα ότι η σκηνή ήταν καράβι και ότι έχει κύμα επάνω. Ήταν τρομερό πλήγμα για εμένα. Τον πόνο αυτόν δεν τον έχω ξεπεράσει μέχρι και σήμερα.

Τζένη - Αλίκη: Με ποια ήρθατε πιο κοντά από τις δύο;

Με την Καρέζη. Παρόλο που δουλέψαμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ανεβάσαμε μία μεγάλη επιτυχία το «Μαίρη Μαίρη» και όλο το θέατρο ήταν γεμάτο. Ήταν ένας θίασος 5 ανθρώπων. Κάναμε παρέα, παίζαμε χαρτάκι, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Όπως και η Αλίκη. Δουλέψαμε τρία χρόνια μαζί αλλά δεν είχαμε έρθει τόσο κοντά ψυχικά όσο με την Τζένη.

Η Αλίκη θέλησε να κάνει μία στροφή στο θέατρο στην προσπάθεια της να απεγκλωβιστεί από τον ρόλο της γατούλας. Τα κατάφερε; Την είδαμε ακόμη και στην Επίδαυρο ως «Αντιγόνη».

Αυτοί οι ρόλοι δεν ήταν για την Αλίκη. Δεν ήταν στο τζένερο της. Ξέρεις τι είναι το τζένερο; Είναι η ειδικότητα του ηθοποιού πως λένε πως ο γιατρός είναι χειρούργος, ωριλά, παθολόγος, ακτινολόγος κλπ. Αυτή είναι μία ειδικότητα. Η Αλίκη έπαιξε τους ρόλους που της ερχόταν γάντι και οποιαδήποτε προσπάθησε να παίξει αυτούς τους ρόλους που έπαιξε εκείνη, δεν τα κατάφερε. Όχι την «Αντιγόνη» αλλά στα υπόλοιπα που έπαιξε ήταν καταπληκτική. Σε αυτά που έκανε η Αλίκη ήταν πρώτη και η καλύτερη. Είχε το δικαίωμα να δοκιμάσει και στην Επίδαυρο.

Μιλάτε πάντοτε στις συνεντεύξεις σας για τη σύζυγό σας.

Με την Στέλλα μου είμαστε 44 χρόνια μαζί. Έχουμε δύο παιδιά, τον Σπύρο και την Καίτη και δύο εγγόνια από την κόρη μου, την Στέλλα και τον Γρηγόρη.

Τι εύχεστε για το μέλλον.

Υγεία για όλο τον κόσμο. Εύχομαι σε όλους να ζήσουν και να φτάσουν σε μεγάλη ηλικία. Σταματάει το μυαλό μου όταν βλέπω να φεύγουν νέοι άνθρωποι που δεν πρόλαβαν να δουν τη ζωή και την ομορφιά της.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved