Μαυρικίου-Ζήση: «Έχουν ειπωθεί χοντρά πράγματα όπως ''η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα του''»
Showbiz

Μαυρικίου-Ζήση: «Έχουν ειπωθεί χοντρά πράγματα όπως ''η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα του''»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σε κοινή τους συνέντευξη μιλούν για όλα όσα τους ενοχλήσει σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημοσιότητα και όσα ακούγονται για εκείνους δημόσια. 

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά τα όσα έχουν ακουστεί για τους ίδιους...

Τι σας έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για τη σχέση σας;

Μαυρίκιος: Νοµίζω ότι ο κόσµος δεν έχει καταλάβει ακόµα ότι πίσω από αυτή τη σχέση που είναι µπροστά στα φώτα υπάρχει µια αληθινή, τρυφερή επαφή που έχει σηµαδέψει δύο ανθρώπους και τους έχει αλλάξει τη ζωή. Έχουµε κουραστεί να το λέµε αυτό συνέχεια. Βλέπουµε, ας πούµε, συγκεκριµένους πανελίστες, όπως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκποµπή της Κατερίνας Καινούργιου, που είναι και δικό µας παιδί, ο οποίος δεν έχει πει ποτέ µια καλή κουβέντα για µας. Με έχει πει αγενή, ατάλαντο… Ο Κώστας Τσουρός, η Αφροδίτη Γραµµέλη, επίσης, ποτέ δεν έχουν πει µια καλή κουβέντα. Αν είχα ένα κουµπί να τους εξαφανίσω από την τηλεόραση, θα το έκανα. (Γελάει.)

Ιλάειρα: Εµένα µε έχουν ενοχλήσει χοντρά πράγµατα που έχουν ειπωθεί. Όπως «η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα στον Μαυρίκιο». Καταλαβαίνω ότι ο κόσµος ζηλεύει και δεν µπορεί να αντιληφθεί ότι εκεί έξω υπάρχει αγάπη, όπως δεν την έβρισκα και εγώ πριν, αλλά δεν θα έµπαινα στη διαδικασία να φέρω τους γονείς µου στην εκκλησία, σε έναν τόσο ιερό χώρο, και να ορκιστώ στην αγάπη και να σκέφτοµαι τα χρήµατα. Όχι.

Θα σε ρωτήσω ευθέως τότε αυτό που έχει ήδη ειπωθεί: αν ο Μαυρίκιος δεν ήταν ευκατάστατος, θα τον ερωτευόσουν το ίδιο;

Ιλάειρα: Δεν έχουν καµία σχέση τα χρήµατα. Και οι γονείς µου είναι ευκατάστατοι και εγώ. Δούλευα σερβιτόρα από τότε που θυµάµαι τον εαυτό µου και έφυγα ως φοιτήτρια µε 30 χιλιάδες ευρώ δικά µου. Δεν έχω ανάγκη τον πλούσιο γαµπρό. Έχω περιουσία για να ζήσω. Έχω κτήµατα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα και ήθελα να είµαι µαζί του.

Μαυρίκιος: Μα είναι προσβλητικό και για µένα. Δηλαδή παντρεύτηκα µια γυναίκα που µε θέλει για τα λεφτά µου; Είναι προσβλητικό και για τους ίδιους που το λένε.

Μαυρίκιε, όταν άρχισες να εµφανίζεσαι στις τηλεοπτικές εκποµπές, δεν περίµενες ότι αυτή η υπερέκθεση θα φέρει αντιδράσεις;

Αυτή είναι η απορία και του Κώστα Τσουρού. Γιατί βγαίνουµε συνέχεια. Το ορκίζοµαι ότι όσες φορές προσπάθησα να αποφύγω συνέντευξη γιατί µε έχουν πάρει από όλες τις εκποµπές, με παρεξηγούσαν. Μου έχουν πει από εκποµπή που είπα «όχι» «πώς τολµάτε να µη βγαίνετε σε µας; Δεν ντρέπεστε;». Δεν µπορώ να πω «όχι» στις εκποµπές που θέλουν να µιλήσω για τη σχέση µου, όταν παλιά µε φιλοξενούσαν να µιλήσω για τη δουλειά µου. Ο Λιάγκας µας κάλεσε 4 φορές στην εκποµπή και ταυτόχρονα µας έκανε επίθεση γιατί βγαίνουµε στα κανάλια. Δεν παίρνουµε λεφτά για κάθε εµφάνιση που κάνουµε. Βγαίνουµε σε όποιο κανάλι θέλουµε. Με αυτά που λένε στην τηλεόραση κάνουν µια µερίδα του κόσµου, ευτυχώς µικρή, να στραφεί εναντίον µας. Ότι κάνουµε κάτι κακό. Έχουν φτάσει να µας απειλούν µε µηνύµατα: «Θα σε πετύχουµε. Θα σε σπάσουµε στο ξύλο». Κι αυτό το λέω για πρώτη φορά. Θέλω να σταµατήσω κάθε βράδυ να σιγουρεύοµαι ότι έβαλα τον συναγερµό για να µην µπει κάποιος στο σπίτι. Θέλω να σταµατήσω να φοβάµαι.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved