Κλέλια Ρένεση: «Είμαι γεννημένη για να διεκδικήσω τον προσωπικό μου χώρο, αλλιώς πελαγώνω»
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: «Είμαι γεννημένη για να διεκδικήσω τον προσωπικό μου χώρο, αλλιώς πελαγώνω»

Ρίζες: Η Κλέλια Ρένεση συνάντησε τον Θανάση Ευθυμιάδη για τις ανάγκες της εκπομπής που παρουσιάζει ο ηθοποιός στο Mega.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από την Ζάκυνθο, όπου γεννήθηκε, αλλά και αναφέρθηκε στο τι σημαίνει για εκείνη η ελευθερία.
«Μεγάλωσα τα πολύ μικρά μου χρόνια στη Ζάκυνθο, όπου ο πατέρας μου έκανε εκεί το αγροτικό του ως γιατρός. Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια σε απόσπαση εκεί. Γεννηθείσα στη Ζάκυνθο τέλος πάντων, στις 42 εβδομάδες. Δεν ήθελα να βγω από την μάνα μου, βαριόμουν πάρα πολύ εκεί, είχα αράξει! Πολύ light όλα, η μαμά μου σφουγγάριζε και σκούπιζε την τελευταία στιγμή, λέει μάλλον γεννάω και… βγήκα!», είπε χιουμοριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Μετά από τρία χρόνια ο πατέρας της μετακόμισε στην Αθήνα. Στην πρωτεύουσα τον ακολούθησε η μητέρα της, όμως στη συνέχεια τα… «σπάσανε», όπως είπε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

«Μνήμες από τα μωρουδιακά μου χρόνια στη Ζάκυνθο δεν έχω. Είναι ωραία να μεγαλώνεις σε ένα νησί για ένα παιδί, ιδίως τότε που ήταν αγνά και παρθένα… Υπήρχε μία άλλη ανεμελιά, ήταν μία άλλη Ελλάδα. Απλή, πιο ελεύθερη, πιο ουσιαστική. Οι φιλίες ήταν πιο δομημένες, πιο γερές και οι άνθρωποι πιο τολμηροί. Τα νησιά ήταν τόσο παρθένα και όμορφα».

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για το τι σημαίνει για εκείνη η ελευθερία λέγοντας:

«Είμαι γεννημένη για να διεκδικήσω τον προσωπικό μου χώρο, αλλιώς πελαγώνω, πνίγομαι και είμαι δυστυχής και κάνω τους άλλους γύρω μου δυστυχισμένους. Επειδή έχω αποφασίσει ότι ο μόνος λόγος που αξίζει να ζει κάποιος ανθρώπινα και με αξιοπρέπεια είναι να κάνει τους άλλους χαρούμενους – και κατ’ επέκταση τον εαυτό σου – δεν θα το χαρίσω αυτό το παιχνίδι. Η έννοια της ελευθερίας είναι μία αστειότητα όταν με το που γεννιέσαι σε έχουν καθορίσει σε φυλή, χρώμα, φύλο, το επίθετό σου, μετά σου δίνει και το όνομά σου και αποτελειώνεται… Κανείς δεν σου λέει “ποια είναι η δική σου θρησκεία, η δική σου πατρίδα, η δική σου οικογένεια, πάμε να βρούμε ποιος είσαι εσύ και για ποιο λόγο ήρθες”».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved