Γαία Μερκούρη: Το εκθαμβωτικό μακιγιάζ της και το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου στη φωτό της!
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Το εκθαμβωτικό μακιγιάζ της και το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου στη φωτό της!

Η Γαία Μερκούρη απολαμβάνει την κάθε της στιγμή και ο προσωπικός της λογαρισμός στο Instagram είναι γεμάτος με διάφορες καλλιτεχνικές φωτογραφίες, που είναι υπέροχες.

Η πανέμορφη κοπέλα είναι σε σχέση τον τελευταίο καιρό με τον Άγγελο Λάτσιο και οι δυο τους περνούν υπέροχες στιγμές.

Η Γαία Μερκούρη είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και από την καθημερινότητά της.

Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα η ίδια μαζί με τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο το πέρασαν στην Άνδρο, αλλά και σε υπόλοιπα μέρη που αγαπούν πολύ στην Ελλάδα, με φωτογραφίες και posts που είναι αξιοζήλευτα. Η Γαία Μερκούρη, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, με τον Άγγελο Λάτσιο να της σχολιάζει, όπως πάντοτε.

Η Γαία Μερκούρη πόσταρε μερικές απίθανες φωτογραφίες, με ένα αξιοζήλευτο μακιγιάζ που αποθεώθηκε. Η νεαρή κοπέλα επέλεξε ένα καλογραμμένο eyeliner και ένα κόκκινο κραγιόν, το οποίο και ταίριαζε απίστευτα όχι μόνο με το χρώμα των μαλλιών της, αλλά και με τα γαλαζοπράσινά της μάτια!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved