Βίβιαν Δράκου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά από την γέννηση της τρίτης κόρης της: «Νιώθω υπέροχα»
Showbiz

Βίβιαν Δράκου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά από την γέννηση της τρίτης κόρης της: «Νιώθω υπέροχα»

Η Βίβιαν Δράκου και ο Θανάσης Πατριαρχέας έγιναν για τρίτη φορά γονείς και ήδη η ευτυχισμένη μαμά με το νεογέννητο βρίσκονται στο σπίτι! 

Οι δυο τους ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους και η αλήθεια είναι ότι η χαρά τους δεν κρύβεται!

Ο Θανάσης και η Βίβιαν έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και στις 8 Οκτωβρίου απέκτησαν και το τρίτο τους παιδάκι, που είναι και αυτό κοριτσάκι. Η Βίβιαν Δράκου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και μίλησε για την εμπειρία της τρίτης της γέννας, λέγοντας ότι όλα πήγαν πολύ καλά.

Η περήφανη μανούλα νιώθει πλέον πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και τόσο ο σύζυγός της όσο και οι τρεις κορούλες της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και της δίνουν καθημερινά έναν ακόμα λόγο για να χαμογελάει!

«Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς τόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο. Θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό...

Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά την διάρκεια του τοκετού και όπως στις άλλες δυο γέννες ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε μου κράταγε το χέρι που έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο»

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved