Γιώργος Τσούλης: Η πρώτη φωτό του γιου του από το μαιευτήριο και το υπέροχο παιδικό δωμάτιο!
Showbiz

Γιώργος Τσούλης: Η πρώτη φωτό του γιου του από το μαιευτήριο και το υπέροχο παιδικό δωμάτιο!

Την περασμένη Παρασκευή (14/10) ο Γιώργος Τσούλης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά αφού υποδέχτηκε τον γιο του, όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε το gossip-tv.

Ο γνωστός σεφ ο οποίος μαγειρεύει τηλεοπτικά στο πλατό της εκπομπής Ελένη της Ελένης Μενεγάκη έζησε πρωτόγνωρα συναισθήματα με την άφιξη του γιου του, καρπού του έρωτά του με τη σύζυγό του Μαριαλένα.

Ο μικρούλης ήρθε στη ζωή νωρίς το πρωί της Παρασκευής και φυσικά ο Γιώργος Τσούλης πέταξε στον έβδομο ουρανό από ευτυχία.

Σήμερα, φανερά ευτυχισμένος για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει αυτές τις πρώτες στιγμές του με τον νεογέννητο γιο του, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, αποκαλύπτοντας φυσικά και το πώς νιώθει.

«14.10.2022 ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ τη γιατρό μας @sofiadiamantop που ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνη δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!», έγραψε ο Γιώργος Τσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στο μεταξύ, το ζευγάρι είχε ετοιμάσει στο σπίτι του τα πάντα για τη σωστή υποδοχή του μικρούλη, έχοντας δημιουργήσει ένα υπέροχο και πολύ ζεστό χώρο για το μωρό του.

Το παιδικό δωμάτιο είναι χάρμα οφθαλμών και μάλιστα έχουν ήδη ανεβάσει φωτογραφίες από τον χώρο.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved