Μαρία Αντωνά: Ετοιμάζει πυρετωδώς τον γάμο της και εντυπωσιάζει στο Instagram!
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Ετοιμάζει πυρετωδώς τον γάμο της και εντυπωσιάζει στο Instagram!

Σε λίγο καιρό, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης  θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και η αλήθεια είναι ότι η ευτυχία τους δεν περιγράφεται με λόγια, μιας και οι δυο τους ανυπομονούν για αυτή τη μέρα!

Για το love story του ζευγαριού, πληροφορηθήκαμε κυρίως μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που ο Άρης Σοϊλέδης είχε λάβει μέρος με την ομάδα των Διασήμων, ενώ κατάφερε να φτάσει μέχρι και την δεύτερη θέση, στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι στην Αθήνα.

Η Μαρία Αντωνά είναι η γυναίκα της ζωής του, όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί πολλές φορές, ενώ δεν μπορεί με τίποτα να της χαλάσει χατίρι. Το περασμένο καλοκαίρι και μετά τη λήξη του Survivor, που αναγκαστικά ήταν χωριστά για αρκετούς μήνες, το ζευγάρι ταξίδεψε σε μερικά από τα πιο αγαπημένα τους νησιά στην Ελλάδα, για να απολαύσουν τις κοινές τους στιγμές, αλλά και να οργανώσουν όπως ακριβώς θέλουν, με κάθε λεπτομέρεια, τον γάμο τους!

Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης είχε δηλώσει πώς τα έχει αφήσει σχεδόν όλα πάνω στη γυναίκα του, για να τα κανονίσει εκείνη όπως τα έχει ονειρευτεί, μιας και αυτός είναι και ο πρώτος του στόχος.

Όσο ο καιρός για τον γάμο τους πλησιάζει, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η Μαρία Αντωνά λάμπει όλο και περισσότερο, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την εμφάνισή της.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που είναι και πολύ ενεργή, η Μαρία Αντωνά δείχνει να απολαμβάνει την κάθε της ημέρα με χαμόγελο στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η πανέμορφη κοπέλα νιώθει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, μιας και έχει καταφέρει να βρει αυτό που πάντα ονειρευόταν στον άντρα της, Άρη Σοϊλέδη, που σε πολύ λίγο καιρό θα δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved