Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου...»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον χαρακτήρα του ενώ δήλωσε πώς δεν τον απασχολούν τα αρνητικά σχόλια. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και το κοινό τον έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Δυο στις 10" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του, λέγοντας ότι του αρέσει να ασχολείται με τη δουλειά του και δεν τον ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια αν κάποιος τον πει περίεργο!

Ο Γιάννης Μπέζος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι καθόλου κοσμικός, ούτε με ενδιαφέρουν αυτά. Έχω αρκετή προβολή και το βλέπω από το έργο μου, το οποίο είχε μόχθο, ρίσκο και τίμημα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να εκτεθείς, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα»

«Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου. Το τι θα πάρω στα σοβαρά το επιλέγω εγώ. Όχι τη φήμη, είμαι απόμακρος, το επιβεβαιώνω. Δεν αναλώθηκα στις ανοησίες γιατί οι δημόσιες σχέσεις στον καιρό μου ήταν πάρα πολύ δυνατές κυρίως μέσα από τα περιοδικά.

Εμένα η αγωνία μου τότε ήταν να επιβιώσω σαν άνθρωπος στο θέατρο και στην τηλεόραση και το κατάφερα με πολύ μικρά και σταθερά βήματα χωρίς αυτά τα γύρω γύρω, τα οποία είναι ανοησίες. Δεν έχουν κανένα νόημα»

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved