Showbiz

Αθερίδης: «Με την Σμαράγδα δεν μας ενδιέφερε να μιλήσουμε για τη σχέση μας. Είναι ο άνθρωπός μου»

Gossip-tv Team

Με ανοιχτή αγκαλιά περίμενε ο Γιώργος Λιάγκας τον Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Το πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την ταραχή του για την επικαιρότητα και την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, όμως ο Θοδωρής Αθερίδης θέλησε να τονίσει τη θετικότητα με την οποία βλέπει τα πράγματα, λέγοντας πως οι άνθρωποι είναι καλοί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι η κοινωνία μας μόνο αυτό.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες μίλησαν για τη θρησκεία, με τον Θοδωρή να θυμάται τα παιδικά του χρόνια που πήγαινε και κρατούσε στην εκκλησία εξαπτέρυγα.

«Tα σκοτάδια μου είναι πάντε με τον εαυτό μου, ποτέ με τους άλλους» είπε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλώντας για τις σκοτεινές στιγμές της ζωής του, παρ' όλο που είναι ένας άνθρωπος χαρούμενος και συνήθως χαμογελαστός.

Ο Θοδωρής Αθερίδης επίσης αναφέρθηκε και στη σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον γάμο του με τη μητέρα της κόρης του Φωτεινής και στην απόφασή του να μην πάρει διαζύγιο αλλά να είναι σε μία άλλη σχέση.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου δεν το καθορίζεις εσύ» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος τόνισε ότι η σχέση του με την πρώην σύζυγό του Έλενα, είναι πολύ καλύτερα τώρα απ' ό,τι όταν ήταν μαζί.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοπιός:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved