Showbiz

Χαρά Παππά: Η μετακόμιση με τον σύντροφό της, Στέφανο- Είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Η Χαρά Παππά μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Burak Hakki, είναι και πάλι ερωτευμένη και δεν το κρύβει και μάλιστα με τον σύντροφό της έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους. 

Το νεαρό μοντέλο το γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, που κατάφερε μάλιστα να φτάσει μέχρι και την πέμπτη θέση.

Όταν γνωρίσαμε την Χαρά Παππά, ο σύντροφός της ήταν ο διάσημος ηθοποιός, που μένει και δραστηριοποείται στην Κωνσταντινούπολη, ο Μπουράκ Χακί, ενώ λίγο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι η ίδια αποφάσισε να δώσει τέλος σε αυτήν την σχέση και να προχωρήσει τη ζωή της παρακάτω. Το νεαρό μοντέλο μετακόμισε από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, για να κυνηγήσει το όνειρο του μόντελινγκ και να κάνει όσες περισσότερες δουλειές μπορούσε.

Η αλήθεια είναι ότι το έχει καταφέρει και σήμερα, 4 χρόνια μετά έχει κάνει πολλά βήματα στον χώρο και πλέον ζει τον έρωτά της στο πρόσωπο του αγαπημένου της, Στέφανου Τσαγκαράκη. Με τον ίδιο, ο οποίος ασχολείται και εκείνος με τον χώρο της μόδας, αφού είναι μοντέλο, η Χαρά Παππά βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες και οι δυο τους είναι πλέον στην καλύτερή τους φάση.

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μετακομίσουν κάτω από την ίδια στέγη, για να περνούν καθημερινές πλέον στιγμές και να είναι αχώριστοι αφού ο έρωτάς τους δεν κρύβεται ούτε λεπτό!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved