Δούκισσα Νομικού: Εντυπωσιάζει με το απίθανο στυλ της στο Παρίσι- Οι βόλτες σε κεντρικούς δρόμους!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Εντυπωσιάζει με το απίθανο στυλ της στο Παρίσι- Οι βόλτες σε κεντρικούς δρόμους!

Η Δούκισσα Νομικού είναι υπέροχη και με κάθε νέο της ποστ, αποθεώνεται από όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και "ζηλεύουν" κάθε φορά το στυλ της. 

Η ίδια είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας, ενώ πολλές φορές έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά.

Η Δούκισσα Νομικού πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και, όπως ήταν λογικό, ανέβασε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις εξόδους της, αλλά και από διάφορα event στα οποία ήταν καλεσμένη και παρευρέθηκε. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το απόγευμα της Δευτέρας (17-10) δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και μας έδειξε τα υπέροχα outfit που επέλεξε!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε τις βόλτες της σε κεντρικούς δρόμους στη Πόλη του Φωτός και φυσικά οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν και δεν δίστασαν να σημειώσουν το πόσο πανέμορφη δείχνει, για ακόμα μια φορά. Τουαλέτες πολύχρωμες, γιαλυστερές και με μοτίβα ήταν μερικά από εκείνα που επέλεξε και μας απέδειξε ότι το στυλ της είναι μοναδικό!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved