Κίμωνας Κουρής: Οι σπουδές, ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε ξένη ταινία και οι «Παγιδευμένοι»
Showbiz

Κίμωνας Κουρής: Οι σπουδές, ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε ξένη ταινία και οι «Παγιδευμένοι»

O Κίμωνας Κουρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show, και μίλησε για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον! 

Ο Κίμων Κουρής ο οποίος πρωταγωνιστεί ως εισαγγελέας στη σειρά Παγιδευμένοι μίλησε για τη ζωή του, τη διαδρομή του μέχρι σήμερα και φυσικά για τον ρόλο του ως Σταύρος Μαυρίδης.

«H απόφαση που πήρα να γίνω ηθοποιός ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Σε αυτό το επάγγελμα νιώθω ευτυχισμένος και ελεύθερος» αποκάλυψε ο Κίμων Κουρής ενώ πρόσθεσε: «Φοβόμουν την τηλεόραση, αλλά πλέον οι νέες γενιές ηθοποιών έχουν αλλάξει νοοτροπία, είναι πιο ακομπλεξάριστοι».

Ο ηθοποιός έκανε τα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη όμως το 2014 αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα: «Ήρθα στην Αθήνα με σκοπό να μην κάνω τηλεόραση, αλλά με το που άφησα τη βαλίτσα μου στο σπίτι, μου πρότειναν να δουλέψω σε μία τηλεοπτική δουλειά»

Αισθάνομαι τρομερή οικειότητα στο κινηματογραφικό σετ, δεν έχω καθόλου άγχος».

Ο Κίμων Κουρής μίλησε επίσης για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε σε ξένη παραγωγή και συγκεκριμένα σε ταινία που γυρίστηκε σε Ελλάδα και Καναδά με ηθοποιό που έπαιζε στο Grey’s Anatomy.

Όπως είπε, παρ’ όλο που του άρεσε πολύ ως εμπειρία, θεωρεί πως δεν είναι πια σε ηλικία που θα μπορούσε να ζήσει στο εξωτερικό και να κάνει την προσπάθεια για μία καριέρα εκεί, αφού θεωρεί ότι έπρεπε να είναι μικρότερος για να κάνει κάτι τέτοιο.

Φυσικά μίλησε και για τον ρόλο του στους Παγιδευμένους, επισημαίνοντας πως με όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς υπάρχει μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, χωρίς εντάσεις και ανταγωνισμούς.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved