Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια» - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της και η συμβουλή
Showbiz

Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια» - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της και η συμβουλή

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε η Μαίρη Συναντσάκη μέσα από νέα ανάρτησή της στο Instagram.

Με αφορμή ένα βίντεο με εγκυμονούσα, η οποία έκανε χορογραφία στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως:

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.

Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

«Ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά “έχεις άγχος εσύ και για τους δυο μας οπότε εγώ θα είμαι πιο χαλαρός”. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα είμαι τρομερά ατελής και θα χρειάζομαι βοήθεια και να μη φοβάμαι να τη ζητήσω. Δεν έχουμε κάνει τίποτα για το δωμάτιο του μωρού. Το πάμε πολύ διακριτικά και εγώ δεν ήθελα να το πω πολύ σύντομα, δεν αγόρασα τα πρώτα πραγματάκια μέχρι να κλείσω τον έκτο μήνα», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Όσο για το αν κάνει σχέδια γάμου και βάφτισης του μωρού με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή, είχε πει: «Τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος – βάπτιση) δεν ξέρω πώς και αν θα τις πραγματοποιήσουμε. Με πέτυχε και η εγκυμοσύνη σε πολύ βαρύ κλίμα, από τη μια είχαμε τον πόλεμο που τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει…Με επηρεάζουν αυτά τα κοινωνικά θέματα πάρα πολύ αλλά σκέφτομαι ότι θέλω να μεγαλώνουμε όσο μπορούμε πιο ανεξάρτητα άτομα και παιδιά που θα πηγαίνει καλύτερα ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης

Βραδινή έξοδος και... ξεφάντωμα στην Άννα Βίσση για την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη!

Συνατσάκη: Έτσι αποκαλεί το μωράκι μέσα στην κοιλίτσα της – Η τρυφερή φωτό με τον Ίαν Στρατή

Η Ναταλία Γερμανού γνωρίζει το φύλο του μωρού της Μαίρης Συνατσάκη - Η αποκάλυψη on air!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved