Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχουμε εξαιρετική χημεία»
Showbiz

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχουμε εξαιρετική χημεία»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές μας οθόνες αγαπήθηκε από το κοινό, για το υποκριτικό του ταλέντο.  Ο ηθοποιός έδειξε αμέσως τις δυνατότητες του και όπως όλα δείχνουν θα έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές μας οθόνες αγαπήθηκε από το κοινό, για το υποκριτικό του ταλέντο. Ο ηθοποιός έδειξε αμέσως τις δυνατότητες του και όπως όλα δείχνουν θα έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμπρωταγωνίστρια του Φωτεινή Παπαθεοδώρου, για το Μαύρο Ρόδο αλλά και για το θέατρο και την τηλεόραση.

Η σειρά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού. Τι το ιδιαίτερο έχει για σένα που την κάνει να ξεχωρίζει;

Το «Μαύρο Ρόδο» έχει έναν ρομαντισμό και μια ευαισθησία στο σήμερα χωρίς να χρειάζεται το δεκανίκι μιας άλλης εποχής.

Προέρχεσαι από μια γεμάτη περσινή τηλεοπτική σεζόν και συνεχίζεις φέτος σε φουλ ρυθμούς. Επιδιώκεις μια καριέρα στην τηλεόραση ή βλέπεις τον εαυτό σου ως θεατρικό κυρίως ηθοποιό;

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι δεν ήταν ακριβώς μια γεμάτη τηλεοπτικά χρονιά, αφού τα γυρίσματα της «Αγάπης Παράνομης» είχαν ολοκληρωθεί από το καλοκαίρι. Περισσότερο θα έλεγα ότι η χρονιά ήταν γεμάτη θεατρικά, αφού παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και Σάββατο διπλή τη «Γίδα», μια πολύ απαιτητική παράσταση, και μετά από τρία χρόνια η κούραση ήταν μεγάλη. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες αλλά η αγάπη μου είναι και θα είναι το θέατρο. Αυτό έχω σπουδάσει και σε αυτό έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου.

Η συμπρωταγωνίστριά σας, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση. Πώς είναι η σχέση σας;

Είμαι πολύ χαρούμενος που το ζευγάρι μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι είναι η Φωτεινή. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, νιώσαμε πολύ οικεία μεταξύ μας. Επικοινωνούμε απόλυτα και έχουμε εξαιρετική συνεργασία και χημεία. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος που δουλεύει πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει.

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» στο «Μαύρο Ρόδο»;

Ο πρωταρχικός λόγος ήταν ο σκηνοθέτης μας, Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τον Κώστα τον γνώρισα όταν έκανα ένα γκεστ στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας. Είναι τύχη να δουλεύεις μαζί του. Επίσης, οι συντελεστές, οι καταπληκτικοί ηθοποιοί. Όλοι οι άνθρωποι πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα γυρίσματα και είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Ακόμα, το σενάριο και η ιδιαίτερη ιστορία που αφηγείται. Και φυσικά το Mega. Το κανάλι αυτό έχει πλούσια παράδοση στη μυθοπλασία και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Όλοι αυτοί οι λόγοι με έκαναν να πω το ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πηγή: Τα νεα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved