Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Αυτήν την γυμναστική κάνει η Άννα από τους Παγιδευμένους και παραμένει fit
Showbiz

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Αυτήν την γυμναστική κάνει η Άννα από τους Παγιδευμένους και παραμένει fit

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι έχουν καθηλωθεί στις οθόνες τους και παρακολουθούν το ''ξεκίνημα'' της καριέρας της. 

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι το νέο «αίμα» στην Ελληνική τηλεόραση και ένα κορίτσι το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον. Την φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της δικηγόρου Άννας Ροδίτη, ένα πρόσωπο που θα φέρει πολλές ανατροπές στη σειρά.

Ωστόσο, όταν η ηθοποιός δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, να χαλαρώνει στην ζεστασιά του σπιτιού της αλλά και να κάνει πράγματα για τον εαυτό της.

Έτσι, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ κάνει μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς ωστόσο να κάνει υπερβολές και δεν παραλείπει φυσικά να γυμνάζεται συστηματικά για να παραμένει σε φόρμα.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της, την γυμναστική που επιλέγει. Αυτή δεν είναι άλλη από την yoga.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικόνιζε ένα στρώμα γυμναστικής και όπως θα έχετε δει και από το καλλίγραμμο κορμί της φαίνεται ότι είναι μια πολύ αθλητική γυναίκα, ενώ ασχολείται και με το μπαλέτο.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που ανάρτησε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved