Λάουρα Νάργιες: Εννέα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της: «Πόσο σου μοιάζει ο εγγονός σου...»
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Εννέα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της: «Πόσο σου μοιάζει ο εγγονός σου...»

H Λάουρα Νάργες, με μια συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να τονίσει το πόσο πολύ θα ήθελε να είναι ο πατέρας της δίπλα της αυτές τις στιγμές, ενώ εκείνος έφυγε από την ζωή πριν από εννέα χρόνια. 

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μαζί με τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι, περνούν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές τους τον τελευταίο καιρό και δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν την χαρά και τη συγκίνηση που νιώθουν κάθε στιγμή.

Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 18 Σεπτεμβρίου, η Λάουρα Νάργες έγινε για πρώτη φορά μανούλα και κράτησε στην αγκαλιά της το γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι, που μεταξύ τους είναι αχώριστοι. Οι δυο τους, που είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media δημοσιεύουν πολύ συχνά περιεχόμενο από τις πρώτες στιγμές τους με τον μικρό τους πρίγκιππα στο σπίτι και, όπως είναι φυσικό, δηλώνουν ξετρελαμένοι!

Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, η Λάουρα Νάργες με μια δημοσίευσή της στο Instagram θέλησε να ενημερώσει όλους της τους διαδικτυακούς φίλους ότι η συγκεκριμένη μέρα είναι για εκείνη ιδιαίτερη, μιας και πριν από εννέα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας της.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία του και την συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, λέγοντας πώς ο εγγονός του του μοιάζει πάρα πολύ: «Εννέα χρόνια. 19/10/2013. Πόσο μα πόσο σου μοιάζει ο εγγονός σου, Αλέξανδρος… Ίδιοι»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved