Άννα Μπεζάν: Ξεκίνησε τις πόζες με τη νεογέννητη κόρη της- Η απίθανη κορδέλα που φόρεσε στην μικρή!
Showbiz

Άννα Μπεζάν: Ξεκίνησε τις πόζες με τη νεογέννητη κόρη της- Η απίθανη κορδέλα που φόρεσε στην μικρή!

Η Άννα Μπεζάν σε μόλις λίγες μέρες είδε την ολοκληρωτική ευτυχία να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια της, μιας και με την γέννηση της κόρης της, η ζωή της άλλαξε ριζικά και πλέον απολαμβάνει τον νέο της ρόλο. 

Η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο, παρά τις δυσκολίες που πέρασε σαν παιδί έχει υποσχεθεί να δώσει στο μωράκι της όλη την αγάπη που έλειψε στην ίδια, ώστε η μικρή Χριστίνα να μεγαλώσει μόνο με αγάπη και πολλά χαμόγελα.

Πριν από λίγες μέρες, η Άννα Μπεζάν και ο σύντροφός της, Δημήτρης Παππάς, έγιναν για πρώτη φορά γονείς και με το που κράτησαν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους, κατάλαβαν τι θα πει ευτυχία. Από την πρώτη στιγμή, η Άννα Μπεζάν απολαμβάνει τον ρόλο της ως νέα μανούλα και δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της κορούλας της, που της έχει τεράστια αδυναμία.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, η ίδια έχει κάνει διάφορες δημοσιεύσεις με τις οποίες έχει μοιραστεί με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της με την γέννα και το πώς είναι οι πρώτες μέρες με την μικρή Χριστίνα στο σπίτι.

Το απόγευμα της Τετάρτης (19-10) η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή με την νεογέννητη κόρη της, στην οποία και φόρεσε μια μεγάλη ροζ κορδέλα με φιόγκο. Η μικρή είναι μια γλύκα και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει όλο και περισσότερο!

Δείτε στην παρακάτω gallery την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved