Κορινθίου-Αϊβάζης: Το σπίτι τους είναι ένα... λευκό όνειρο!
Showbiz

Κορινθίου-Αϊβάζης: Το σπίτι τους είναι ένα... λευκό όνειρο!

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ζουν σε ένα υπέροχο σπίτι, στους περισσότερους χώρους του οποίου επικρατεί το λευκό χρώμα. 

Πρόκειται για το πατρικό σπίτι της ηθοποιού και παρουσιάστριας η οποία αποφάσισε με τον σύζυγό της να το ανακαινίσουν για να κάνουν όπως ακριβώς είχαν ονειρευτεί.

«Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε πει η ίδια η Μαρία Κορινθίου για το συγκεκριμένο σπίτι, στο σαλόνι του οποίου δεσπόζει ένα υπέροχο τζάκι.

Ο καναπές του κεντρικού σαλονιού είναι σε ανοιχτό γκρι για να ταιριάζει με την υπόλοιπη χρωματική ομοιομορφία του σπιτιού. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του ζευγαριού για το λευκό χρώμα που ακόμα και η κουζίνα του σπιτιού είναι με λευκά ντουλάπα.

Παρ' όλο που η διακόσμηση δεν είναι minimal, η απλότητα του λευκού «δένει» απόλυτα με τις ξύλινες πινελιές στους κεντρικούς χώρους του σπιτιού.

«Ό,τι άσπρο βλέπω σε διακοσμητικό στα μαγαζιά μπαίνω και το αγοράζω. Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια με μεγάλα παράθυρα. Έτσι είναι και το δικό μας. Επειδή ήταν νεοκλασικό σπίτι με μωσαϊκό στο πάτωμα και εσωτερικές πόρτες που διαχώριζαν τα δωμάτια, έκανα ριζική ανακαίνιση. Τοποθέτησα γρανιτοπλακάκι και γκρέμισα κάποιους τοίχους για να μεγαλώσουν οι χώροι», είχε πει η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της για την ανακαίνιση που είχε κάνει στο σπίτι όπου ζει με τον σύζυγό της και την 13χρονη κόρη τους Ισμήνη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved