Σάννυ Χατζηαργύρη: «Τον ρόλο της Λίλας από τους Singles τον αισθάνθηκα σαν βάρος»
Showbiz

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Τον ρόλο της Λίλας από τους Singles τον αισθάνθηκα σαν βάρος»

Δυναμική και ασυμβίβαστη από μικρή, βρήκε τις απαντήσεις για όσα την απασχολούσαν στον χώρο της τέχνης, με αποτέλεσμα σήμερα μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο και στην τηλεόραση να έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη του κοινού.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη μίλησε σε συνέντευξή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για το κίνημα metoo και για την δικαιοσύνη.

Αισθανθήκατε ποτέ τον ρόλο της «Λίλας» από τους «Singles» σαν βάρος;

Ναι βέβαια το αισθάνθηκα σαν βάρος, δεν θα πω ψέματα. Αυτός ο ρόλος μου έδωσε πολλή χαρά και υπήρξα τυχερή που τον είχα, αλλά σίγουρα είχε και την άλλη πλευρά την πιο σκοτεινή. Πριν τη «Λίλα» έκανα 10 χρόνια θέατρο και δραματικούς ρόλους και μετά υπήρχε μόνο αυτό. Πιστεύω όμως το ότι το διαχειρίστηκα αρκετά καλά και δεν ενέδωσα σε αντίστοιχους ρόλους στην τηλεόραση ή στο θέατρο, απλά για να υπάρχω.

Θα ήσασταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να γίνου οι «Singles» remake ή ταινία;

Αν υπήρχε ένας φοβερός σεναριακός λόγος που θα έδινε τρομερό καλλιτεχνικό ενδιαφέρον στο να ξαναδούμε αυτούς τους χαρακτήρες μαζί, θα το έκανα. Μόνο έτσι αν με ρωτάς θα είχε και επιτυχία με την καλή έννοια. Αν και το βλέπω λίγο δύσκολο μπορεί και να συμβεί, δεν το αποκλείω.

Ζήσατε στις καλές εποχές της τηλεόρασης, βγάλατε τότε πολύ καλά χρήματα;

Όχι. Το ότι έκανα μια σειρά δεν λέει κάτι. Τον πρώτο χρόνο δεν ξέραμε ότι θα κάνει επιτυχία, αν το δεύτερο λίγο καλύτερα να ήταν τα οικονομικά. Τρίχες κατσαρές (γέλια). Ένα smart πήρα από τους «Singles», τίποτα άλλο. Και αυτό όμως κάτι είναι. Ποτέ μου δεν κυνήγησα τα λεφτά, γι’ αυτό είμαι ευγνώμων που έχω αυτό το smart.

Πολλοί συνάδελφοί σας ειδικά την περίοδο της πανδημίας κατέφυγαν σε κάποιο ριάλιτι. Θα σκεφτόσασταν ποτέ να πάρετε μέρος στο «Survivor»;

Χωρίς να κρίνω κανέναν συνάδελφό μου που έχει την ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο και δεν το λέω δημοσιοσχετίστικα το εννοώ, προσωπικά δεν υπήρχε καμία περίπτωση. Και έχω αρνηθεί προτάσεις σε πολλά τέτοια ριάλιτι. Ο λόγος είναι γιατί θεωρώ αυτά τα παιχνίδια προκατόχους παιχνιδιών σαν των ταινιών «Hunger games - Αγώνες πείνας», που θα φέρουν την απόλυτη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής για τα λεφτά.

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved