Σάννυ Χατζηαργύρη: «Πριν κάνω παιδιά βρέθηκα με ψυχολόγο»
Showbiz

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Πριν κάνω παιδιά βρέθηκα με ψυχολόγο»

Η Σάννυ Χατζηαργύρη έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα τα τελευταία χρόνια και ένας από τους λόγους ήταν και αυτός της μητρότητας.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη σπάνια συνέντευξη της μίλησε για τον ρόλο της μητέρας, για την επιλόχεια κατάθλιψη αλλά και για τα δίδυμα της.

Όταν αποκτήσατε τα δίδυμα παιδάκια σας αποφασίσατε να αποτραβηχτείτε για ένα διάστημα από την υποκριτική. Τι σας έλειψε περισσότερο.

Όταν αποφασίζει να γίνεις γονιός θέλει μια ωριμότητα. Είχα δοθεί 20 χρόνια ολοκληρωτικά στην καριέρα μου, το ότι αφιερώθηκα λοιπόν μετά στην οικογένεια μου με ισορρόπησε σαν άνθρωπο. Προτεραιότητά μου ήταν αυτές οι δυο ψυχές που έφερα στον κόσμο και δόξα τω θεώ είχα την επιλογή να μπορώ να αφιερωθώ σε αυτά. Οπότε με αυτή την έννοια δεν μου έλειψε επί της ουσίας απολύτως τίποτα.

Έχετε δηλώσει πως «ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο, αλλά είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη». Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε βιώσει;

Η κούραση, γιατί είναι και δίδυμα. Μιλάμε για μια κούραση εκτός ορίων. Το θέμα κούρασης έχει πολλές διακλαδώσεις, γιατί η κούραση φέρνει νεύρα, τα νεύρα μπορούν να φέρουν κακή γονεϊκή συμπεριφορά, οπότε πρέπει συνέχεια να προσέχεις τα πάντα! Έπεσα λοιπόν κατευθείαν στα βαθιά ξεκινώντας παντελώς ανίδεη. Ήξερα μόνο ότι είναι το απόλυτο όνειρο το δικό μου-δεν είναι για όλους τους ανθρώπους το ίδιο και δεν πρέπει να είναι- και με αυτό πήγα. Δόξα τω θεώ έγινε πραγματικότητα.

Η επιλόχεια κατάθλιψη είναι κάτι με το οποίο έρχονται αντιμέτωπες αρκετές γυναίκες όταν γίνονται μητέρες. Στην δική σας περίπτωση συνέβη κάτι τέτοιο;

Όχι και θα σου πω γιατί. Είχα ευτυχώς την ευκαιρία και την ωριμότητα πριν κάνω παιδιά να βρεθώ με ψυχολόγο για να γίνω όσο καλύτερος άνθρωπος και όσο καλύτερη μητέρα γίνεται. Αητό σημαίνει ότι ήρθα αντιμέτωπη με πολύ δύσκολα πράγματα, που ενδεχομένως φέρνουν και θλίψη και σύγκρουση, αλλά όλα αυτά τα τελείωσα πριν κάνω τα παιδιά. Αυτό με βοήθησε στο να μην περάσω επιλόχεια κατάθλιψη. Αυτό δεν ισχύει για όλες τις μανούλες βέβαια, αλλά σίγουρα ως συμβουλή, δίνω ότι καλό είναι να ψάξουμε και να γνωρίσουμε το εαυτό μας στο μεγαλύτερο βάθος που μπορούμε πριν γίνουμε μανούλες και πριν γίνουμε ακόμα και σύντροφοι.

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved