Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντηση στους followers της: «Με φάγατε! Αν δεν σαν αρέσει… ουστ!»
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντηση στους followers της: «Με φάγατε! Αν δεν σαν αρέσει… ουστ!»

Μια διαφωνία των followers της κατέληξε στην αποστομωτική απάντηση της Ιωάννας Τούνη.

Αφορμή στάθηκαν τα πολλά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη αναφορικά με τον μήνα κύησης που διανύει και το γεγονός ότι δεν έβρισκαν σύμφωνους τους followers με αυτό που έγραφε η Ιωάννα.

Έτσι λοιπόν η όμορφη εγκυμονούσαν δεν το άφησε να πέσει κάτω και έδωσε για μια ακόμη φορά την απάντησή της.

«Πω πω τι πράγμα είστε εσείς, με έχετε φάει. Όχι, εννοώ αυτό που έγραψα… Εννοώ 27 εβδομάδων και 6 ημερών, δεν είμαι ακόμα 28 εβδομάδων, είμαι 27 και 6 ημερών, το γράφει και η εφαρμογή. Σας αρέσει ναι, δεν σας αρέσει… ουστ!», απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα στο ταξίδι τους στη Βενετία με την ίδια να ποζάρει με ένα υπέροχο μονόπετρο.

Η Ιωάννα μάλιστα τόνισε ότι υπάρχει και ένα βίντεο, το οποίο δεν είναι έτοιμη ακόμα να το μοιραστεί, μια και κάθε φορά που το βλέπει συγκινείται πάρα πολύ!

«Πρώτη φορά ακούω κι εγώ μαζί σας τον Δημήτρη να μιλάει για την πρόταση. Εν τω μεταξύ επειδή έγινε πάνω στην γόνδολα πάνω στην οποία εγώ είχα κανονίσει εκείνη την στιγμή να κάνω φωτογράφιση, καλά έχουμε φωτογραφίες εννοείται, αλλά η φωτογράφος έχει βγάλει με το κινητό της βίντεο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας. Κάποια στιγμή θα το δούμε, μπορεί να το βάλω» είπε η Ιωάννα Τούνη χαρακτηριστικά στο βίντεο της!

Διαβάστε επίσης

Τούνη - Αλεξάνδρου: Ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο

Ανδριώτου για Τούνη: «Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα »

Ιωάννα Τούνη για την πρόταση γάμου από τον Αλεξάνδρου: «Δεν είμαι έτοιμη να μοιραστώ αυτό το βίντεο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved