Showbiz

Ιωάννα Τούνη για την πρόταση γάμου από τον Αλεξάνδρου: «Δεν είμαι έτοιμη να μοιραστώ αυτό το βίντεο»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη στο τελευταίο ταξίδι της στη Βενετία, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και η ευτυχία της δεν κρύβεται!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι σε λίγους μήνες από τώρα, θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, καρπό του έρωτά τους!

Η Ιωάννα Τούνη, ακούγοντας το πρωί της Κυριακής (16-10) τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να μιλά για την πρόταση γάμου που της έκανε στην Βενετία, συγκινήθηκε πολύ και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram κάποιες από τις σκέψεις της. Η πανέμορφη κοπέλα είπε ότι όλο αυτό συνέβη αναπάντεχα και ενώ οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στην γόνδολα και είχε κανονίσει μια φωτογράφιση.

Φυσικά, φωτογραφίες τραβήχτηκαν από αυτήν την όμορφη στιγμή ενώ η Ιωάννα τόνισε ότι υπάρχει και ένα βίντεο, το οποίο δεν είναι έτοιμη ακόμα να το μοιραστεί, μια και κάθε φορά που το βλέπει συγκινείται πάρα πολύ!

«Πρώτη φορά ακούω κι εγώ μαζί σας τον Δημήτρη να μιλάει για την πρόταση. Εν τω μεταξύ επειδή έγινε πάνω στην γόνδολα πάνω στην οποία εγώ είχα κανονίσει εκείνη την στιγμή να κάνω φωτογράφιση, καλά έχουμε φωτογραφίες εννοείται, αλλά η φωτογράφος έχει βγάλει με το κινητό της βίντεο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας. Κάποια στιγμή θα το δούμε, μπορεί να το βάλω» είπε η Ιωάννα Τούνη χαρακτηρικά στο βίντεό της!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved