Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη!  Η πρώτη φωτό με το μονόπετρο!
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη! Η πρώτη φωτό με το μονόπετρο!

Αλεξάνδρου - Τούνη: Ένα ταξίδι στην Ιταλία, ένα μωράκι στην κοιλίτσα, μια πρόταση γάμου και ένα υπέροχο μονόπετρο!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του παραμυθένιου θέματος με «πρωταγωνιστές» την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι που σε λιγότερο από τρεις μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδάκι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψαν στην Βενετία κι εκεί ο παρουσιαστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του χαρίζοντάς της ένα υπέροχο μονόπετρο που στόλισε το χέρι της.

Η Ιωάννα μοιράστηκε τη σχετική φωτογραφία με τη λεζάντα: «Ν Α Ι ♥️💍 𝙎𝙤𝙧𝙧𝙮, 𝙄’𝙢 𝙩𝙖𝙠𝙚𝙣 !» και τους επώνυμους φίλους τους να γεμίζουν με ευχές τους λογαριασμούς τους στα social media.

Δες την πρώτη φωτό με το μονόπετρο στο χέρι της Ιωάννας στη gallery που ακολουθεί

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει χαρακτηριστικά για το γάμο τους:

«Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά... Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν»

Διαβάστε επίσης

Τούνη: Έκανε throwback με μια φωτό από το Παρίσι και θέλει απεγνωσμένα να ταξιδέψει πάλι!

Ιωάννα Τούνη: Έκανε υπερηχογράφημα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «περιέγραψε» το μωρό

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της ξεκίνησε να κλωτσάει και αυτό είναι το νέο βίντεο με την κοιλίτσα της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved