Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της ξεκίνησε να κλωτσάει και αυτό είναι το νέο βίντεο με την κοιλίτσα της

Gossip-tv Team

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και το μωράκι της άρχισε να κλωτσάει... 

Η γνωστή influencer πριν λίγες μέρες μας ενημέρωσε ότι το μωράκι έχει το μέγεθος… παπάγιας αλλά και πότε θα γεννήσει. «Θα γεννήσω μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως το μπεμπίνι μπορεί να έρθει και τέλος Δεκεμβρίου αλλά… δεν ξέρω αγχώνομαι…», ανέφερε!

Η Ιωάννα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της παραδέχεται πως το έμβρυο έχει ξεκινήσει να κλωτσάει και έχει "τρελαθεί¨!

Συγκεκριμένα η εγκυμονούσα ανέφερε δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλιά: «Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει και το νιώθω κανονικότατα; Το έχουν νιώσει και το αγόρι μου και η κολλητή μου. Καλά, όταν αρχίσει να κλωτσάει και με το ποδαράκι, θα σας το δείξω να δείτε τι περίεργα που φαίνεται»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

«Επειδή είχα δηλώσει στον Δημήτρη ότι θα είναι κορίτσι και θα το βγάλουμε Τάνια, τώρα που είναι αγόρι μου δήλωσε πως θα το βγάλει όπως θέλει αυτός. Η αλήθεια είναι πως με τους μπαμπάδες μας δεν είχαμε ιδιαίτερη αγάπη, ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης. Έτσι εφόσον δεν ήταν παρόντες οι μπαμπάδες μας στη ζωή μας, νομίζω είναι περιττό να πάρουν για τους τύπους το όνομά τους. Εγώ και ο Δημήτρης νιώθουμε το ίδιο οπότε θα πάρει ένα random όνομα. Θα μου άρεσε και κάτι αρχαιοελληνικό. Θα δούμε», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η ίδια μιλώντας για το όνομα που σκέφτεται να δώσει στο μωρό της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved