Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει σε ολόσωμο καθρέπτη με την κοιλίτσα της- Είναι στον έκτο μήνα: «Θα τρελαθώ»
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει σε ολόσωμο καθρέπτη με την κοιλίτσα της- Είναι στον έκτο μήνα: «Θα τρελαθώ»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής της, μιας και είναι έγκυος και πλέον βρίσκεται στον έκτο μήνα και σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το αγοράκι της!

Η ίδια, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχουν δημιουργήσει μια απίθανη σχέση και η αλήθεια είναι ότι το μωράκι τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους και ανυπομονούν πώς και πώς να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους!

Η Ιωάννα Τούνη είναι τρισευτυχισμένη και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και καθημερινά δημοσίευσει διάφορα posts που αφορούν τις δραστηριότητές της, αλλά και την εγκυμοσύνη της, που τον τελευταίο καιρό πηγαίνει καλύτερα, μιας και τον πρώτο καιρό είχε πολλές ζαλάδες και ήταν αναγκασμένη να βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι.

Η ίδια διανύει πλέον τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, που πόζαρε σε ολόσωμο καθρέπτη με την κοιλίτσα της φουσκωμένη, γράφοντας χαρακτηριστικά: "23 weeks pregnant🤰🏼💜
Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ😬🥰🥰 #babyloading #momtobe"

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved