Showbiz

Συγκινεί ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Κουράστηκα να πονάω με τα «φευγιά» των ανθρώπων»

Gossip-tv Team

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20-10) ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στην κόρη του, Ελεονώρα και πώς αντιδρά στα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

«Τα δημοσιεύματα αυτά γενικώς δεν με αγγίζουν καθόλου, δεν με απασχολούν. Κι εγώ, μη νομίζεις, παρορμητικά έχω κάνει κάποια λάθη όταν ακούω ξαφνικά να λέγονται ανούσια πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση λίγο με απασχολεί. Δεν με απασχολεί γιατί γράφονται για το παιδί μου, με απασχολεί γιατί είναι η κοινωνία έτσι και όλη αυτή η συνέπεια είναι ότι κέρδισε το κακό μέσα από το καλό. Ο ατομισμός είναι ένα πράγμα που βολεύει την μαζικότητα. Μπορείς έναν ατομιστή να τον κάνεις ότι θέλεις, έναν μοναδικό δεν τον κάνεις ότι θέλεις», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα πρόσωπα που έφυγαν από την ζωή, και τα οποία τον σημάδεψαν βαθιά, όπως ο Νικόλας Άσιμος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά και ο αγαπημένος του φίλος Σάκης Μπουλάς.

«Κουράστηκα να πονάω με τα «φευγιά» των ανθρώπων. Ο Σάκης ήταν ένας καθοριστικός άνθρωπος στη ζωή μου. Όταν παρακμάζει το σώμα και δεν υπάρχει σθένος, ενδεχομένως να είναι και λύτρωση, δεν είναι ωραίο ο άλλος να ζει για εμάς»

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Ζουγανέλης: «Καμαρώνω την Ελεονώρα για τον τρόπο που σκέφτεται»

Γιάννης Ζουγανέλης: Απίστευτο επεισόδιο στο δρόμο πριν την εμφάνισή του στην Σκορδά (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved