Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας»

Gossip-tv Team

O Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την τραπ μουσική και τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της κόρης του, Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης πρωταγωνιστεί φέτος στο έργο «Μπακαλόγατος» στο θέατρο «Πειραιώς 131» που κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτώβρη.

«Είναι μια κομβική ταινία ο “Μπακαλόγατος” που συνδυάζει την αστικότητα με έναν άνθρωπο που έρχεται από την επαρχία και δημιουργεί πανικό μέσα σε ένα μαγαζί» περιγράφει.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο αλλά και στην κοινωνία μας, ο ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά πως «τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων».

«Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους» δηλώνει. Σκιαγραφώντας την trap μουσική αναρωτιέται πως ορισμένοι συνάδερφοί του συμπράττουν με τους καλλιτέχνες αυτού του είδους, που «επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε πως του έγινε τηλεοπτική πρόταση από την Κύπρο ωστόσο δεν μπορούσε να την αποδεχτεί καθώς το θέατρο τον έχει δεσμεύσει.

«Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας» αναφέρει.

Για την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη δηλώνει πολύ περήφανος και ιδίως όταν την είδε στο billboard της times square. «Νόμιζα ότι ήταν ψέματα» λέει.

«Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ» αποκαλύπτει.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ζουγανέλης: Απαντά στις φήμες χωρισμού της κόρης του, Ελεονώρας με τον Σπύρο

Ζουγανέλης: «Είναι τρελό να με ρωτούν αν χώρισε η κόρη μου και να με συγχαίρουν για το εγγονάκι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved