Η αινιγματική ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη που προκάλεσε ερωτήματα - «Σε πρόδωσα εαυτέ μου»
Showbiz

Η αινιγματική ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη που προκάλεσε ερωτήματα - «Σε πρόδωσα εαυτέ μου»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητάς, κάτι που την έχει εκνευρίσει αρκετά.

Η ίδια πολλές φορές έχει ξεσπάσει μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media για τα όσα γράφονται για εκείνη, με το τελευταίο να είναι οι φήμες περί χωρισμού με τον σύντροφό της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε επιλέξει από την αρχή κιόλας της σχέσης της, να κρατήσει τον σύντροφό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απέφευγε να μιλάει για εκείνον στις συνεντεύξεις, αλλά και να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες.

Πριν λίγες ημέρες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι μπορεί να έχει συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα, το σχόλιο μίας διαδικτυακοί της φίλης στάθηκε η αφορμή για να μιλήσει για τη σχέση της. Η Δήμητρα δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει σε ένα κατακόκκινο φόντο, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και αντίστοιχο κραγιόν και στη λεζάντα έγραψε: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά ♥️».

Κάτω από την εν λόγω δημοσίευση, κάποιος χρήστης της έγραψε:«Καταπληκτική φωτό! Ο σύζυγος την τράβηξε;». Εκείνη απάντησε στο σχόλιο ότι χώρισε, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν αστειευόταν ή αν το εννοεί.

«Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Να θυμίσουμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε στις 9 Οκτωβρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αφορμή στάθηκαν τα μηνύματα που έλαβε και τη ρωτούν για όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

«Πάμε πάλι πρωί πρωί. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται, έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν, ο ένας στην Αγγλία. Έχω δύο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. Παντρεύτηκα ξανά αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμα ένα παιδί που κρύβω πολύ καλά και επίσης μόλις χώρισα ξανά. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών μαζί με την άιζα και χωρισμένη. Θα σέβεστε».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved