Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι αγχώδης, μου προκαλεί θλίψη η απώλεια ανθρώπων»
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι αγχώδης, μου προκαλεί θλίψη η απώλεια ανθρώπων»

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς και μετράει πολλές επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο. Η ίδια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα και το κοινό την έχει αγαπήσει και την έχει στηρίξει σε κάθε της βήμα.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και για τον σύζυγό της και την γνωριμία τους.

Τι είναι ο Μάνος στη ζωή σου;

Τα πάντα! Είναι η καθημερινότητά μου, το χιούμορ μου, ο άνθρωπος που με αποφορτίζει από το άγχος, είναι η προστασία μου, η ασφάλειά μου. Όλα αυτά και πολλά άλλα.

Πώς γνωριστήκατε και τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Κατ’ αρχάς, τον θαυμάζω. Θαυμάζω το μυαλό του, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ένα ζευγάρι. Γνωριστήκαμε μέσω της Μαρίνας Ασλάνογλου και του Δημοσθένη Πέππα, που είναι και κουμπάροι μας -μας πάντρεψαν κι εμείς βαφτίσαμε το αγοράκι τους- και του αείμνηστου Βασίλη Μπουζιώτη. Του ζήτησε να πιούμε ένα ποτό για να με γνωρίσει. Δεν μου είπαν την αλήθεια στην αρχή. Μου την ομολόγησε η Μαρίνα στη συνέχεια, λίγο πριν βγούμε. Μου άρεσε από την αρχή ο Μάνος, αλλά, τη δεύτερη φορά που βγήκαμε, μου έκανε μια ανάλυση της υποκριτικής μου ικανότητας που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Ήταν σαν να μιλούσε θεατρολόγος.

Ύστερα από πόσο καιρό καταλάβατε ότι θα είστε μαζί;

Τις δύο πρώτες φορές βγήκαμε όλοι μαζί. Την τρίτη βγήκαμε οι δυο μας και από τότε δεν έφυγα ξανά από το σπίτι του.

Τον περίμενες αυτό τον έρωτα;

Όχι. Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν έψαχνε να παντρευτεί, δεν είχα αυτό το άγχος. Ο Μάνος ήξερε τι ήθελε, οπότε ήρθε πολύ φυσικά, αβίαστα, χωρίς πίεση ή δυσκολία.

Νιώθεις ότι αυτός ο έρωτας είναι καρμικός, ότι έπρεπε κάποια στιγμή να συναντηθείτε με τον Μάνο;

Δεν μπορώ να μιλήσω για κάρμα, καθώς είμαι ορθολογίστρια, αλλά πιστεύω ότι για να έγινε, έτσι έπρεπε να γίνει.

Τι βασανίζει εσένα;

Είμαι πολύ αγχώδης, κάτι το οποίο προσπαθώ πολύ να περιορίσω. Έπειτα, διαπιστώνω ότι όσο μεγαλώνω, δεν έχω ακριβώς το φόβο του χρόνου, αλλά μου προκαλεί θλίψη η απώλεια ανθρώπων. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και σε αξιόλογους συναδέλφους, όπως, για παράδειγμα, ο Κώστας Καζάκος, με τον οποίο είχα σχέση λατρείας. Τον αγαπούσα και τον αγαπώ πάρα πολύ, διότι αυτό το συναίσθημα δεν παύει να υπάρχει. Μετά τον πατέρα μου, ήταν ο άλλος μου μπαμπάς. Αυτό το τέλος εποχής μού προκαλεί θλίψη.

Και ο θάνατος του Βασίλη Μπουζιώτη...

Εννοείται! Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια. Ή εγώ μεγαλώνω ή συνέβησαν πολλά. Νομίζω ότι ισχύουν και τα δύο.

Αναφέρθηκες πολλές φορές στο άγχος. Έχεις περάσει κρίσεις άγχους;

Φυσικά, πάρα πολλές φορές. Από παιδάκι, από το σχολείο ακόμη, περνώ κρίσεις άγχους. Στην πορεία χτυπούσε με ψυχοσωματικά συμπτώματα. Ένιωθα ότι θα σταματήσει η καρδιά μου, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, ότι κάτι θα πάθω, αλλά πλέον προσπαθώ) να σκέφτομαι και να εκλογικεύω τις καταστάσεις.

Ο Μάνος έχει δύο κόρες από προηγούμενο γάμο του, μία στην εφηβεία και μία στην προεφηβεία. Πώς νιώθεις όταν είστε όλοι μαζί;

Είναι τέλεια! Έχουν πλέον μεγαλώσει, είναι δεσποινίδες, και είναι πολύ φίλες μου. Λέμε διάφορα, πηγαίνουμε βόλτες, περνάμε όμορφα, κάνουμε πλάκα. Μπορεί όμως και να συγκρουστούμε. Έχουμε μια σχέση πολύ κανονική, άμεση, αληθινή, καθόλου καλλωπισμένη. Είναι δύο υπέροχα παιδιά, αποτέλεσμα/ της δουλειάς που έχουν κάνει οι γονείς τους. Τις λατρεύω!

Πέρα από την υποκριτική, αποφάσισες vα ασχοληθείς και με την επιχείρηση του θείου σου, Μάκη Τσέλιου. Φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο δημιουργικό.

Βέβαια! Πρόκειται για κάτι που αγαπούσα από μικρή. Μεγάλωσα μέσα σε αυτό το περί βάλλον και έχω τεράστια αδυναμία στον θείο μου. Τον θαυμάζω και ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Είναι πολύ όμορφο, είναι τέχνη, να δημιουργείς κι εγ<ό μαθαίνω ακόμη. Και μαθαίνω δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία στον τομέα του>ώ μαθαίνω ακόμη. Και μαθαίνω δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία στον τομέα του.

Τι λείπει από τη ζωή σου σήμερα; Τι θα ήθελες να σου φέρει ο χρόνος;

Δεν μου αρέσει να ζητώ πράγματα. Θέλω απλώς να είμαι καλά με τους δικούς μου ανθρώπους και να υπάρχουν μέσα μου γαλήνη, δημιουργικότητα και αγάπη. Όλα τα υπόλοιπα είναι ευπρόσδεκτα.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved