Παύλος Ορκόπουλος: «Η κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη, είναι πολύ ζόρικα»
Showbiz

Παύλος Ορκόπουλος: «Η κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη, είναι πολύ ζόρικα»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και μετράει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, εμώ θεωρείται ένα από τα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού θεάτρου.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες αλλά και στην καριέρα του.

Από τις «Άγριες μέλισσες» και μετά, το κοινό σάς βλέπει σε κόντρα ρόλους σε σχέση με το παρελθόν. Σαν να κάνετε μια δεύτερη καριέρα...

Είναι γεγονός αυτό και με χαροποιεί ιδιαίτερα που συμβαίνει. Να μην είμαι, δηλαδή, προσκολλημένος σε ένα είδος και προβλέψιμος. Εμβαθύνω στους ήρωες που καλούμαι να ενσαρκώσω και θέλω ο κάθε ρόλος να διαφέρει από τον προηγούμενο.

Σας λείπουν οι «Άγριες μέλισσες»;

Οι «Άγριες μέλισσες» κράτησαν τρία χρόνια και ήταν αρκετά. Πριν από αυτήν τη σειρά ήταν «Το σόι σου» με διάρκεια πενταετίας και ο κόσμος ρωτούσε γιατί τελείωσε. Θέλω να πω ότι είναι καλό, όταν τελειώνει κάτι, να μην έχει «τελειώσει», αλλά να μένει όμορφα στη θύμηση του κόσμου. Το ότι τελείωσαν, λοιπόν, οι «Μέλισσες» ήταν κάτι αναμενόμενο.

Στη διάρκεια της 40χρονης καριέρας σας, υπήρξαν στιγμές δύσκολες ακόμα και για την επιβίωσή σας;

Η κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη, αλλά άδικη. Όταν λοιπόν πορεύεσαι στη ζωή σου έχοντας και οικογένεια, τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. Ειδικά όσον αφορά το δικό μας επάγγελμα, που είναι καλλιτεχνικής φύσης, τα μονοπάτια του είναι δύσκολα και πρέπει διαρκώς να παίρνεις θέση, για να μπορείς να δημιουργείς. Και για να γίνεται αυτό, απαιτείται δύναμη, θέληση, μεγάλη ευθύνη και αποφάσεις που να σε πηγαίνουν εκεί που θέλεις. Σε μεγάλο βαθμό το έχω επιτύχει αυτό. Με ρωτούν «πώς γίνεται να παίζετε πάντα σε σημαντικές δουλειές;». Αυτή η ερώτηση που μου κάνουν μου δίνει την αίσθηση ότι κινήθηκα στη σωστή πορεία. Και αυτό με ικανοποιεί.

Πηγή: 7μερεςtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved