Παύλος Ορκόπουλος: «Αν αναγκαστείς να κάνεις εκπτώσεις στη διαδρομή σου, την έχεις πατήσει»
Showbiz

Παύλος Ορκόπουλος: «Αν αναγκαστείς να κάνεις εκπτώσεις στη διαδρομή σου, την έχεις πατήσει»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και μετράει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, εμώ θεωρείται ένα από τα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού θεάτρου.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, τον ανταγωνισμό αλλά και για τους Παγιδευμένους.

Τα τελευταία δύο χρόνια πολλοί συνάδελφοί σας κατήγγειλαν συμπεριφορές λεκτικής, ψυχολογικής ακόμα και σωματικής βίας. Ζήσατε άτι ανάλογο τα χρόνια που είστε στο επάγγελμα;

Όχι, δεν είχα τέτοιες συμπεριφορές, διότι δεν θα ήμουν εκεί. Σε μένα -ή μπροστά μου, τουλάχιστον- δεν τόλμησε κανείς να συμπεριφερθεί με τρόπο που θα ήταν απρεπής, σε αυτήν τη δουλειά που η συνεργασία είναι άμεση και απαιτεί κατάθεση ψυχής.

Ανταγωνισμό;

Ανταγωνισμός υπάρχει, αλλά το θέμα είναι πώς τον αντιμετωπίζεις. Αν αναγκαστείς να κάνεις εκπτώσεις στη διαδρομή σου για να πάρεις ένα ρόλο ή χρήματα, την έχεις «πατήσει». Κι αυτοί που κάνουν ό,τι κάνουν, βρίσκουν και τα κάνουν. Βρίσκουν έδαφος σε αυτή την άδικη κοινωνία, όπως είπαμε πριν.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η επιτυχία των «Παγιδευμένων»;

Η σειρά στέκεται στην αστυνομική πλοκή. Αυτό είναι η αφορμή για να δούμε τι συμβαίνει μέσα στις ψυχές των ανθρώπων, μέσα στις οικογένειες που βρίσκονται και πώς διαμορφώνονται οι σχέσεις. Πώς παγιδεύονται οι άνθρωποι και πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία. Οι ρυθμοί με τους οποίους συμβαίνουν τα γεγονότα στη σειρά καλπάζουν! Αυτή είναι και η επιτυχία της.

Τι θέλετε να πει το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθώντας τη σειρά;

Οι «Παγιδευμένοι» έχουν μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και αυξάνεται συνεχώς. Μου λένε ότι περιμένουν με αγωνία κάθε εβδομάδα για να δουν τα καινούργια επεισόδια. Αυτό μας δημιουργεί μεγάλη χαρά, διότι έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους σκηνοθέτες, με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, με όλους. Η σειρά διακρίνεται και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και των νέων ηθοποιών - και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο.

Πηγή: 7μερεςtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved