Γαστεράτου:Με σορτς και crop top μετά την εγκυμοσύνη!Η απίθανη ατάκα που είπε κοιτώντας τον καθρέφτη
Showbiz

Γαστεράτου:Με σορτς και crop top μετά την εγκυμοσύνη!Η απίθανη ατάκα που είπε κοιτώντας τον καθρέφτη

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Μαντώ Γαστεράτου είναι στα καλύτερά της. Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός συχνά πυκνά αυτοτρολάρεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κυρίως για το θέμα της εμφάνισής της.

Εξάλλου η Μαντώ είναι από τις ελάχιστες επώνυμες που τολμούν της άφιλτρες φωτογραφίες ενώ τα Instagram VS Reality που κάνει είναι… μαθήματα σεβασμού ως προς το κορμί και τη θηλυκότητά μας.

Αυτό έκανε και το μεσημέρι της Παρασκευής (21-10) με αφορμή την απόφασή της να ξεκίνησε γυμναστική μετά τον τοκετό. Η ίδια λοιπόν ποζάρει στον καθρέφτη της και γράφει:

INSTAGRAM 🔴

«Η νέα εποχή θέλει γυναίκες με καμπύλες τύπου μέση δαχτυλίδι στήθος πεπονάτο και περιφέρεια αεροδρόμιο! Όσες είναι "τυχερές" και είναι έτσι το σκαρί τους θεωρούνται καρασεξουάλες γυναικάρες! Φυσικά ούτε λόγος για κυτταριτιδες και τέτοια του διαβόλου... Απαπαπα αυτά τα έχουν οι κοινες θνητες! Οι υπόλοιπες που μας γέννησε η μάνα μας με στήθος λεμονάκι και κυτταρίτιδα ως τον αστράγαλο να πάμε μα πνιγούμε.Δεν μπορούμε να λεγόμαστε ινφλουενσερς...

REALITY 🔴

...βρε ουστ! Je suis trés adorable! "Πες ένα ευχαριστώ μωρή γουρούνα στο σώμα σου που έφτιαξε δύο θαύματα" ειπα σήμερα στον εαυτό μου περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη. Μετά σκέφτηκα πόσο αυστηρή και επικριτική είμαι πάλι με εμενα και συλλογιστηκα τι έχει τραβήξει 30 και χρόνια αυτό το κορμάκι. Μην τα πολυλογώ, πριν με ρουφήξει η αναβλητικοτητα μου σηκώθηκα, ντύθηκα και πήγα γυμναστήριο. Πρώτη μέρα παρακαλώ μετά από 2.5 χρόνια αποχής από την γυμναστική. Περιττό να σας πω ότι είχε τρελη πλάκα! Ξεκαρδιστηκα με την πάρτη μου. Προσπαθώντας να κάνω διατάσεις ακούγονταν κρακ κρουκ τα κόκαλα μου, επιφωνήματα και φράσεις του τύπου:" ωχ, α τα τα, και αχ μάνα μου, η μέση μου..." . Ασε που γνώρισα ενδιαφέρουσες τύπισσες στο μάθημα και μια θεάρα trainer. Η απόφαση μου να πάρω την κορμαρα μου και να την φροντίσω μόνο σε καλό μου βγήκε παιδιά! Πέρασα όμορφα κι ένιωσα ότι με φροντίζω, ψυχικά και σωματικά! Κατέβηκα τις σκάλες κι ένιωσα ότι πετούσα. Γυρνώντας στον δρόμο, περασα από ένα ανθοπωλείο, μου πήρα λουλούδια και έφυγα προς το σπίτι! Που θέλω να καταλήξω? Στο καντο για εσένα... για να ξεσκουριασεις, να κοινωνικοποιηθεις, να αλλάξεις παραστάσεις μέσα στην ημέρα σου, να σου αρέσεις περισσότερο βρε αδερφέ! Στην τελική να σου πω και κάτι? "Καρντασιανό κωλο" δεν έχω και εύχομαι να μην αποκτήσω κιόλας, έχω όμως μια όμορφη ισορροπία μέσα μου που δεν θα την ανταλλαζα για κανένα π@£₩τη λόγο!» και πόσο δίκιο έχει θα συμπληρώσουμε εμείς!

Δες τις φωτό στη gallery

Διαβάστε επίσης

Μαντώ Γαστεράτου: Είναι η πιο γλυκιά μανούλα- Τα τρυφερά posts με τα παιδάκια της!

Γαστεράτου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της - Η καθημερινότητα και οι σπουδές

Γαστεράτου: Η επέτειος και το υπέροχο ποστ για τον άντρα της: «Για εμένα συνεχίζει να είναι τέλειος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved