Γαστεράτου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της - Η καθημερινότητα και οι σπουδές
Media

Γαστεράτου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της - Η καθημερινότητα και οι σπουδές

Η Μαντώ Γαστεράτου στην πρώτη της συνέντευξη μετά την γέννηση της κόρης της μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» για την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή της.

«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι ανάμεσα σε πάνες, σε πιπίλες, σε κλάματα, σε γέλια… Δεν κοιμάμαι. Έφυγα από το μαιευτήριο με μία σιγουριά ότι το έχω ζήσει το project άλλα δεν είναι έτσι, κάθε παιδί είναι διαφορετικό! Οι απαιτήσεις στο σπίτι έχουν αυξηθεί. Επίσης, έχω άλλο ένα παιδί στο σπίτι που κάνει «απειλητικές» επιθέσεις αγάπης στο μωρό», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ίδια νιώθει πολύ τυχερή και περήφανη για τον σύντροφό της, καθώς ασχολείται με τα παιδιά και αφιερώνει χρόνο και σε εκείνη.

«Δεν αντέχω να κυκλοφορώ βαμμένη μέσα στο σπίτι. Ο άνδρας μου με ερωτεύτηκε γι’ αυτό που είμαι και όχι γι’ αυτό που φαίνομαι. Δυστυχώς παρασυρόμαστε από αυτά που βλέπουμε στα social media, την εικόνα της ευτυχισμένης μαμάς με το μωρό που δεν κλαίει ποτέ…», εκμυστηρεύτηκε.

«Όταν κοιτάζω τα παιδιά μου νιώθω πληρότητα. Υπάρχουν όμως και δύσκολες στιγμές που ξεσπάω σε κλάματα», είπε η Μαντώ Γαστεράτου και αποκάλυψε πως εκείνο που της έχει λείψει είναι να πάει για καφέ με τις φίλες της ή για ποτό με τον άνδρα της.

Αυτή την περίοδο η Μαντώ Γαστεράτου ολοκληρώνει τις σπουδές της ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved