Παναγιώταρου- Σχίζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!
Showbiz

Παναγιώταρου- Σχίζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ζουν τον έρωτά τους και μένουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου καθημερινά. 

Οι δυο τους δεν μπορούν στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου και κάτι τέτοιο είναι πασιφανές, μέσα από τα στιγμιότυπα που ανεβάζουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας απολαμβάνουν διαρκώς τον έρωτά τους και μάλιστα, σύμφωνα με όλα όσα δήλωσε πρόσαφατα ο Στάθης Σχίζας στην εφημερίδα Secret με την αγαπημένη του ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη και αυτό είναι και εκείνο που ήθελαν από την αρχή της σχέσης τους. Οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και τίποτα δεν τους σταματά πλέον.

«Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί... Μπορεί λόγω της εµφάνισής της να νοµίζουν κάποιοι ότι είναι απλώς µια Barbie, που τα περιµένει όλα έτοιµα, αλλά είναι το άκρως αντίθετο. Είναι µια γυναίκα πάρα πολύ δυναµική, που δουλεύει από το πρωί µέχρι το βράδυ, τα καταφέρνει όλα µόνη της και δεν έχει ανάγκη κανέναν... Ακόµα είναι νωρίς να µιλάµε για γάµο. Αλλωστε, ο γάµος δεν είναι κάτι πέρα από ένα χαρτί. Εµένα µε ενδιαφέρει να είµαστε αγαπηµένοι και ευτυχισµένοι. Εξάλλου, βλέπουµε ζευγάρια παντρεµένα που δεν είναι αγαπηµένα ούτε ερωτευµένα».

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved